Gün Haber

Antalya Emniyet Müdürü İlker Arslan göreve başladı

Antalya’ya atanan Emniyet Müdürü İlker Arslan göreve başladı. Arslan ilk iş olarak Kent Güvenlik Yönetim Sistemi’ni inceledi.
ABONE OL
Abone Ol
Antalya Emniyet Müdürü İlker Arslan göreve başladı
Haberler / Antalya
30 Ağustos 2024 Cuma 10:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İçişleri müşavirliği görevine alının yurtdışına gönderilen Orhan Çevik’in yerine Üsküp’te İçişleri Müşavirliği görevinde bulunan İlker Arslan atanmıştı. 16 Ağustos’ta ataması yapılan Arslan, 13 gün sonra gelerek Antalya’daki görevine başladı.

Arslan için dün Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası önünde karşılama töreni düzenlendi. Karşılamada,  emniyet müdür yardımcıları, birim amirleri ve personeller yer aldı. 

Antalya Emniyet Müdürlüğü sosyal medya hesabından da bir fotoğraf ile birlikte şu paylaşım yapıldı:

“Emniyet Müdürümüz Sayın İlker ARSLAN ilimizde göreve başlamasının ardından Bilgi Teknolojileri Ve Haberleşme Şube Müdürlüğümüzü ziyaret ederek Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) çalışmalarını yerinde izledi. İl Emniyet Müdürümüz Sayın İlker ARSLAN, ilimizdeki mevcut kamu güvenliğinin devamının sağlanmasında önemli payı olan KGYS kameralarından işlek meydanlar, cadde, sokak ve park gibi kamuya açık alanlar ile ilgili bilgi aldı.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 ÖNERİLER
 31 Ağustos 2024 Cumartesi 16:41
SAYIN EMNİYET MÜDÜRÜNE TAVSİYE ÖNERİ ŞİKAYET. TÜM SERVİS ARAÇLARINI DENETLEYİN, ŞOFORLERIN COGUNDA EHLIYET YOK! TİCARİ TAKSİLERİ DENETLEYİN HİÇ BİRİ ORJİNAL ISIKLI DEĞİL ÇAKARLI VSLİ

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber