Gün Haber

1 milyon 200 bin euro’ya bir Türk firması satın aldı

KYK Yapı Kimyasalları Genel Müdürü Cemil Onur Sürmeli, 1 milyon 200 bin lira ödeyerek Almanya'da uzay aracına benzeyen, ilginç çizgilere sahip bir eğitim aracı yaptırdıklarını anlattı.
ABONE OL
Abone Ol
1 milyon 200 bin euro’ya bir Türk firması satın aldı
Haberler / Türkiye
20 Ocak 2012 Cuma 17:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
DÜNYADA 3 TANE
KYK Yapı Kimyasalları Genel Müdürü Cemil Onur Sürmeli ise, geçen yıl bünyelerinde çalışan 15 bin ustaya çalışma eğitimi verildiğini açıkladı. Güral ailesiyle hedefledikleri kitlenin aynı olduğunu belirten Cemil Onur Sürmeli, ortak bayilerine, Türkiye'nin farklı noktalarına giderek eğitim vermek amacıyla Almanya'da uzay aracına benzeyen, ilginç çizgilere sahip bir eğitim aracı yaptırdıklarını anlattı. Ön yüksekliği 4 metre 10 santim, uzunluğu 18 metre 60 santim olarak üretilen bu özel araçtan dünyada şu ana kadar sadece 3 adet üretildiğini belirten Sürmeli, "Amerika'da zengin bir işadamına satılan araçtan şu anda bir adet de Rusya için üretiliyor. Dünyada eğitim amacıyla üretilen ilk araç niteliğindeki araç el yapımı olması nedeniyle herhangi bir marka ismine sahip değil. Tamamen el işçiliğine dayanan araç projesi 17 ayda yapıldı. Fiyatı ise 1 milyon 200 bin euro" diye konuştu.
 
 
 

  Haberin Videosu

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber