Gün Haber

Babasını öldürüp kaçtı, inşaatta çalışırken yakalandı

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi'nde babası 57 yaşındaki Ahmet H.'yi bıçaklayarak öldüren 31 yaşındaki Bahattin H., olaydan 14 gün sonra Muğla'nın Fethiye İlçesi'ne 1 kilometre uzaklıktaki Şövalye Adası'nda bir inşaatta çalışırken yakalandı.
ABONE OL
Abone Ol
Babasını öldürüp kaçtı, inşaatta çalışırken yakalandı
Haberler / Türkiye
20 Ocak 2012 Cuma 14:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Türkiye Taşkömürü Kurumu'ndan emekli olan Ahmet H., 6 Ocak gecesi Çaycuma İlçesi'ne bağlı Basat Köyü'nde evinde oturduğu sırada oğlu Bahattin H. yanına geldi. Antalya'da çalışan ve kısa süre önce köye giden Bahattin H., babası Ahmet H. ile alacak meselesi yüzünden tartışmaya başladı. Bahattin H., tartışmanın büyümesi üzerine yanında taşıdığı bıçakla babasını karın ve boyun bölgesinden yaralayarak kaçtı. Kanlar içinde yere yığılan Ahmet H., yakınları tarafından götürüldüğü Çaycuma Devlet Hastanesi'nde müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
ŞÖVALYE ADASI'NDA YAKALANDI
Polis ve jandarma, olaydan sonra Bahattin H.'yi yakalamak için çalışma başlattı. Polis, yaptığı çalışma sonunda Bahattin H.'nin Fethiye'de olduğu bilgisine ulaştı. Soruşturma başlatan Fethiye Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Bahattin H.'nin ilçeye yaklaşık 1 kilometre uzaklıktaki Şövalye Adası'nda olduğunu tespit etti.
Bugün saat 05.00 sıralarında tekneyle adaya giden ekipler, şüpheliyi olaydan 14 gün sonra bir inşaatta çalışırken yakaladı. Gözaltına alınan Bahattin H., tekneyle Fethiye'ye getirildi. Bahattin H., polisteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilecek.
 DHA

  Haberin Videosu

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber