Gün Haber

Doktor adayının şüpheli ölümü

HACETTEPE Üniversitesi Tıp Fakültesinde okuyan Caner Coşkun, akşam saatlerinde Cebeci'de 9 bıçak darbesi almış ve 4'ncü kattan yere düşmüş şekilde ölü olarak bulundu.
ABONE OL
Abone Ol
Doktor adayının şüpheli ölümü
Haberler / Türkiye
19 Ocak 2012 Perşembe 22:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinde okuyan Caner Coşkun, abisi Ramadan Coşkun ile kaldığı 4 katlı evin penceresinden saat 16.30 sıralarında yere düştü. Gürültü üzerine dışarı çıkan komşuları yere düşen genci görünce polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Caner Coşkun’un hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı ilk incelemede Coşkun’un boğazında, kollarında ve göğsünde 9 bıçak darbesi tespit edildi. Coşkun'un ailesinin Bulgar göçmeni olduğu ve Bursa'da ikamet ettiği, kendisinin de okul nedeniyle Ankara’da yaşadığı belirlendi.

Tıp fakültesi öğrencisi Coşkun’un cenazesi olay yeri inceleme ekipleri ve savcının incelemelerinin ardından otopsi yapılmak üzere Ankara Adli Tıp Morguna kaldırıldı. Ankara emniyet müdürlüğü cinayet büro amirliği ekipleri olay ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Tahsin GÜNER/ ANKARA, (DHA) -

  Haberin Videosu

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber