Gün Haber

Serik'te imza kampanyası

BÜYÜK Birlik Partisi Serik İlçe Başkanlığı tarafından 'Vatan hainlerine idam cezası' adıyla imza kampanyası başlatıldı.
ABONE OL
Abone Ol
Serik'te imza kampanyası
Haberler / Antalya
20 Aralık 2016 Salı 12:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
BBP Serik İlçe Başkanlığı tarafından dün akşam Çınaraltı Meydanı'nda program düzenledi. Programa, Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Kozan, CHP İlçe Başkanı Osman Demiroğlu, BBP İlçe Başkanı Halil Güzel, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaş katıldı. 

Şehitler için mevlit okutulmasının ardından 'Vatan hainlerine idam cezası' adıyla imza kampanyası başlatıldı. 5 gün sürecek kampanyaya ilişkin gazetecilere açıklama yapan BBP İlçe Başkanı Halil Güzel, "Vatan hainleri için idam cezasının yeniden onaylanıp bir an önce meclisimizden çıkması için vatandaşımızla birlikte imza topladık. Şehitlerimizi andık. Buradaki etkinliğimize katılarak birlik ve beraberliği sağladığımız için tüm siyasi parti ilçe başkanlarımıza ve sivil toplum kuruluşu başkanlarımıza minnettarım. Bu günden sonra Türk milletinin daha fazla kenetlenmesi, birlik ve beraberliğe daha çok önem vermesi, Çanakkale ruhuna yeniden kavuşması lazım" dedi.

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber