Gün Haber

Antalya'ya yeni bir atış poligonu

ANTALYA'da turizmci Alper Uçar tarafından kurulan Antalya Atış Poligonu, törenle açıldı.
ABONE OL
Abone Ol
Antalya'ya yeni bir atış poligonu
Haberler / Antalya
20 Aralık 2016 Salı 09:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Poligonun açılış törenine, CHP eski Milletvekili Yıldıray Sapan, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Jolly Tour Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, Konyaaltı Belediye Başkan Yardımcısı Edip Kemal Bahadır ve MHP İl Teşkilatı'nın yanı sıra, iş dünyasına mensup pek çok isim katıldı. Açılış töreninin ardından poligonda atış yapan davetliler, Antalya'da turizmi çeşitlendirmek adına yapılan bu girişiminden dolayı Alper Uçar'ı tebrik etti.

Taktik atış eğitimi, özel atış eğitimi, silah bakımı, ofiste silah bakımı gibi hizmetlerin bulunduğu tesis, atış poligonunun yanı sıra sosyal kulüp özelliği de taşıyor. Tesiste restoran, kafeterya ve misafirlere özel oto yıkama hizmeti bulunuyor.

Geçmişte Adam & Eve ve Kaya Palazzo başta olmak üzere pek çok otelin genel koordinatörlüğünü yürüten Alper Uçar, “Antalya Atış Poligonu başta atıcılık sporu ile ilgilenenler olmak üzere herkese hitap ediyor. Silah sahipleri burada kendi silahlarıyla atış yapabildiği gibi, silahı olmayanlar tesisimizin silahlarından faydalanabiliyor. Üyelerin yanı sıra, günübirlik ziyaretçilerimiz de tüm tesisimizden faydalanabiliyor" dedi. (DHA)



 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber