Gün Haber

Minikler tarımla tanışıyor

MURATPAŞA Belediyesi, Antalya Gıda Topluluğu, Doğal Tarım Merkezi ve Atalık Tohum Takas Grubu işbirliğinde doğal tarım uygulamaları ve tohum topu atölyesi etkinlikleri düzenliyor.
ABONE OL
Abone Ol
Minikler tarımla tanışıyor
Haberler / Antalya
2 Aralık 2019 Pazartesi 15:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Çocuklar, Muratpaşa Belediyesi etkinlikleri ile tarımla tanışıyor. Muratpaşa Belediyesi; Antalya Gıda Topluluğu, Doğal Tarım Merkezi ve Atalık Tohum Takas Grubu işbirliğinde, Sabiha Gökçen Anaokulu'nda Doğal Tarım Uygulamaları ve Tohum Topu Atölyesi etkinliği düzenledi.

Etkinlikte; minik öğrencilere kışlık tohum topları yapımı ve önemi tiyatral anlatımla aktarıldı. Atalık tohum topu atölyesinde ise öğrenciler minik tohum topları yaptı. Doğal tarım uygulamaları için bahçelerinde yer ayıran Sabiha Gökçen Anaokulu'nun minik öğrencileri, yaptıkları atalık tohum toplarını toprakla buluşturdu. Öğrenciler hem tohumların filizlenmesini, çiçek açmasını, meyve vermesini gözlemleyecek, hem de ürünlerinden elde ettikleri tohumlar ile kendi meyve sebzelerini üretebilecek.

MURATPASA BELEDIYESI, ANTALYA GIDA TOPLULUGU, DOGAL TARIM MERKEZI VE ATALIK TOHUM TAKAS GRUBU ISBIRLIGINDE DOGAL TARIM UYGULAMALARI VE TOHUM TOPU ATOLYESI ETKINLIKLERI DUZENLIYOR. (FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA, (DHA) 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber