Gün Haber

Sahildeki localara haciz

ANTALYA Konyaaltı Sahili'nin işletmecisi ile kiracısı arasındaki ekonomik anlaşmazlık sonrası gerçekleştirilen haciz işlemi sırasında locaların kamyonlara taşınması, ilginç görüntü oluşturdu.
ABONE OL
Abone Ol
Sahildeki localara haciz
Haberler / Antalya
2 Aralık 2019 Pazartesi 12:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sahil Antalya Yaşam Parkı'nın işletme hakkını Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden ihale ile alan firma, Konyaaltı Sahili'ndeki işletmeleri de farklı kuruluşlara kiraladı. İhaleyi alan şirket ile sahilde bir işletmeyi kiralayan firma arasında ekonomik anlaşmazlık çıktı. Şirket, kirayı zamanında almadığı iddiasıyla kiracısı hakkında haciz işlemi başlattı. Haciz memurları ve polis eşliğinde gerçekleştirilen haciz işlemleri sırasında ilginç görüntüler ortaya çıktı. Sahilde yazın güneşten korunmak amacıyla oluşturulan tahta localar da haciz edilen eşyalar arasında yer aldı. 10 işçi güçlükle taşıdıkları locaları kamyonlara yükledi.

ANTALYA KONYAALTI SAHILI'NIN ISLETMECISI ILE KIRACISI ARASINDAKI EKONOMIK ANLASMAZLIK SONRASI GERCEKLESTIRILEN HACIZ ISLEMI SIRASINDA LOCALARIN KAMYONLARA TASINMASI, ILGINC GORUNTU OLUSTURDU. (FOTO:ANTALYA-DHA)

Hasan DEMİRBAŞ/ANTALYA, (DHA) 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber