Gün Haber

‘Antalya hâlâ FETÖ’nün merkezi’

CHP eski Milletvekili Yıldıray Sapan, Antalya eski Emniyet Müdürü Ali Yılmaz ile ilgili açılan son davaya dahil edilmemesini, mahkemenin sadece tanık olarak dinlenebileceği kararı üzerine bazı iddialarda bulundu.
ABONE OL
Abone Ol
‘Antalya hâlâ  FETÖ’nün merkezi’
Haberler / Antalya
2 Aralık 2019 Pazartesi 13:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sapan, “Antalya hala Fetö'nün merkezi olmaktan çıkmış değil. Kriptolar haysiyet cellatlarını aklamak için iş başında” dedi.

Antalya Emniyet Müdürü Ali Yılmaz’ın talimatıyla telefonların dinlendiği iddiasına yönelik süren bir davada müşteki olan CHP eski milletvekili Yıldıray Sapan, Yılmaz’ın FETÖ üyesi olmakla suçlandığı başka bir davaya da ‘Davacı’ sıfatıyla katılma talebinde bulunmuş, ancak mahkeme bu talebi uygun bulmamıştı.  Sapan, ilerleyen davalarda tanık olarak dinlenebileceği gerekçesiyle geçtiğimiz haftaki duruşmada salondan çıkarılmıştı.

Yıldıray Sapan, Gün Haber’in konuyla ilgili sorusu üzerine şunları söyledi:

"Başından beri bu davaya katıldım ve benim esas itibariyle davacı olduğum kişi Ali Yılmaz'dır. Tabi ki diğerlerinden de davacıyım ama Ali Yılmaz bu işin odağıdır. Zira hem özel, hem de siyasi hayatıma zarar vermek amacıyla telefonlarımı dinletmiş  ve işlerine gelen konuları medyaya servis etmiştir. Amaçları beni siyasetin dışına itmek, itibarsızlaştırmak ve haysiyet cellatlığı yapmaktı. Büyük bir çaba sonucu sanık sandalyesine oturttuğumuz bu haysiyet celladını bir gizli el koruyor. Sanık sandalyesine oturtmamak için bin bir türlü iş çeviren birileri şimdi de beraat ettirtmek için kurgulanmış olduğu açık olan bir senaryoyu gündemlerine aldılar. Güya sadece iki polis memurunun şikayetine bağlı olarak yargılanması gerektiğinden beni,  sadece tanık sıfatıyla dinleme kararı alınmış. Şikayetimde ısrar ettiğimi defalarca dile getirmeme, yakınmalarımın sürmesine, davanın en başından beri Ali Yılmaz'ın bu işin merkez noktası olduğunu belirtmeme ve hüküm giymiş sanıklardan Gökhan Tayuk'un: 'bu işi birlikte, onun bilgisi dahilinde yaptık' demesine rağmen alınan bu karar kanımca Ali Yılmaz'ı beraat ettirme çabasından başka bir şey değildir. Bununla ilgili iki düşüncem var: ya bu davayı,  basit bir memur suçlarına dönüştürüp Ali Yılmaz'ı Fetö sanığı olmaktan çıkarıp basit bir cezayla geçiştirecekler ya da sözü geçen iki polis memurunun dinlenme tarihi,  sonraki Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam(Firari) döneminde olduğu için beraat ettirecekler. Antalya hâlâ Fetö'nün merkezi olmaktan çıkmış değil. Kriptolar haysiyet cellatlarını aklamak için iş başında."

Ali Yılmaz

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 taş
 2 Aralık 2019 Pazartesi 18:10
FETÖ'nün en çok örgütlendiği illerden birininde ANTALYA olduğu görülüyor,buna rağmen yeterince mücadele ediliyor mu,eski bir milletvekili edilmediğini iddia ediyor.Bu söylediklerinin de ciddiye alınması gerektiğini düşünüyorum.
 Yücel
 2 Aralık 2019 Pazartesi 13:59
??????????????????

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber