Gün Haber

İnşaat Eldiveni

İnşaat işçileri, çalışma ortamında birçok farklı yüzeyde ve işlemde çeşitli işler yapar. Bu nedenle işin doğası gereği tek tip eldivenden daha fazlasına ihtiyaç duyan inşaat çalışanları, ellerini o işe uygun tasarlanmış eldivenlerle korumalıdır.
ABONE OL
Abone Ol
İnşaat Eldiveni
Haberler / GÜN'ün ürünü
17 Eylül 2022 Cumartesi 12:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kumaş, deri, kanvas ve pamuk gibi farklı malzemelerden yapılmış inşaat eldivenleri; iş eldiveni, işçi eldiveni ya da sarı eldiven olarak bilinmektedir.

Elektrikle uğraşan ya da betona temas eden işçilerin farklı niteliklere sahip eldivenler kullanması gerekir. Çalışma koşullarına en iyi uyum sağlayacak ve elleriniz ile parmaklarınıza uzun süre koruma sağlayacak eldivenleri seçmenizde fayda vardır. Örneğin yüksek gerilimde çalışırken elektrik geçirmeyen izole eldivenler, antistatik özelliğe sahip olduğu için önemli bir koruma sağlar.

Kimyasallara ve ısıya dayanıklı eldivenler; kimyasal maddeler ile temasta ve ısısı yüksek ekipmanların kullanımında tercih edilmelidir. Kimyasallara dayanıklı eldivenler asitlere, bazlara ve diğer kimyasallara dirençli kauçuk polimerlerden yapılmıştır. Örneğin nitril eldivenler; solventlere, incelticilere ve esterlere karşı korumaya ihtiyacınız olduğu durumlarda kullanılmaya son derece uygundur.

Isı dirençli eldivenler de işçinin araç gereçleri tutarken yanmamasını sağlayacak şekilde üretilmiştir. Isıya karşı daha yüksek koruma seviyesine sahip inşaat eldivenleri genellikle daha düşük koruma seviyesine sahip eldivenlerden daha kalın olur. İnce inşaat eldivenleri ise daha kalın eldivenlere göre daha iyi dokunma hissi sağlayarak hassasiyet gerektiren işler için tercih edilir.

Farklı malzemelere sahip çeşitli inşaat eldivenleri için Beybi Eldiven resmi satış sitesini ziyaret edin.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber