Gün Haber

Bebek Takımları

Bebekler için özel olarak hazırlanan bebek takımları hem hediyelik hem de kendiniz içindir. Yeni doğan ya da doğacak olan bir bebek için en çok ihtiyaç olan ürünlerin başında gelir. Yaz ve kış aylarına göre kumaş yapısı ve tasarımı değişir.
ABONE OL
Abone Ol
Bebek Takımları
Haberler / GÜN'ün ürünü
26 Ağustos 2022 Cuma 16:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Seçeceğiniz bebek takımları kullanışlı ve bebeği rahatsız etmeyecek tarzda olmalıdır. Boğazına kaçabilecek küçük parçalarının olmaması gerekir. Ayrıca beden yapısında da geniş bir aralık bulunması önemlidir. Alt üst takım şeklinde olan bu takımlar, kız ve erkekler için ayrı imal edilir.

Bebek Takımları Kalitesi

İnce detaylar ile imal edilen bebek takımları kalitesi ile de dikkat çeker. Kumaş yapısı pamuklu olup, organik ürünler olmalıdır. Sentetik boya içeren bebek takımları bebek için zararlıdır.

Yenidoğandan itibaren kullanılan bebek takımları, aylarına göre farklı büyüklüklerde hazırlanır. Sert olmayan dokusu sayesinde bebeğin cildini korur ve görsel olarak da güzel bir görünüm elde etmeye yarar. Kalitesi ile kendini belli eden bebek takımları için https://www.breeze.com.tr/Kiz-Bebek-Kiyafetleri/ adresine girebilirsiniz.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber