Gün Haber

Gainer İle Kilo Alınır mı?

Kilo alımı için günlük kalori gereksinimlerini karşılayan yüksek kalorili karbonhidrat tozlarına genellikle gainer denir.
ABONE OL
Abone Ol
Gainer İle Kilo Alınır mı?
Haberler / GÜN'ün ürünü
26 Ağustos 2022 Cuma 14:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kilo almaya yardımcı olmasıyla tüketilen bu diyet takviyeleri, %70-75 yağ ve şeker içerir.  Kilo alma gruplarında %15-25 protein bulunur. Düşük protein oranı nedeniyle, protein takviyesi yerine kilo aldırıcı olarak kullanılması daha iyidir. Hem vücut geliştirmeye hem de kilo almaya ihtiyacınız varsa Gainer'i kullanabilirsiniz. Gainer, sporculara yağ, karbonhidrat ve protein üçlüsü kaynağı sağlar.

Gainer Kullanımı

Kilo almak için kilo aldırıcı ürünler tüketmek isteyen kişiler Gainer'i ana yemekten sonra sütle birlikte alarak daha hızlı kilo alabilirler. Gainer yemeklerden hemen önce veya yemekle birlikte tercih edilirse, besin takviyeleri iştahı azaltacak ve besin takviyeleri yemeklerin yerini alacak ve istenen sonuçları elde edemeyecektir.

Gainer Ne İşe Yarar?

Gainer tozu kilo almanıza yardımcı olur. Karbonhidrat, protein ve yağ içeren bir besin takviyesidir. Bu ürün daha çok vücut geliştirme amacıyla spor yapan kişiler tarafından tercih edilmektedir. Gainer için https://www.protein34.com/karbonhidrat-tozu-kilo-aldirici-gainer adresini ziyaret edebilirsiniz.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber