Gün Haber

İYİ Parti üyeleri kahvaltıda buluştu

İYİ Parti Finike İlçe Başkanlığı tarafından birlik ve beraberlik amacıyla kahvaltı etkinliği düzenlendi.
ABONE OL
Abone Ol
İYİ Parti üyeleri kahvaltıda buluştu
Haberler / Antalya
9 Kasım 2019 Cumartesi 14:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İYİ Parti ilçe binasında düzenlenen kahvaltıya, Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi ile eşi Kadriye Geyikçi, Belediye Başkan Yardımcısı İsmet Çetin, İYİ Parti İlçe Başkanı Veli Göktepe, Antalya İl yönetim kurulu üyeleri Ömer Özdemir ile İbrahim Öztürk, belediye meclis üyeleri, İYİ Parti yönetim kurulu üyeleri, partililer ve kadın üyeler katıldı.

İlçe Başkanı Veli Göktepe yeni yönetim olarak gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgi aktardı. İlçe teşkilatı olarak masa başında particilik yapmayacaklarını dile getiren Göktepe, bizzat vatandaşları evlerinde ve işyerlerini ziyaret ettiklerini kaydetti. İYİ Parti Gençlik Kolları ile Kadın Kolları ile ilgili oluşumları da en kısa sürede kamuoyu ile paylaşacaklarını belirten Göktepe, “İlçemizdeki 26 mahalleyi tek tek dolaşarak sorunları dile getirmek ve çözüm üretme noktasında çaba sarf edeceğiz" dedi.

Kahvaltının ardından parti binası önünde günün anısına fotoğraf çekildi.

IYI PARTI FINIKE ILCE BASKANLIGI TARAFINDAN BIRLIK VE BERABERLIK AMACIYLA KAHVALTI ETKINLIGI DUZENLENDI.(FOTO:FINIKE-DHA)

Suat SÖĞÜT/FİNİKE, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber