Gün Haber

Muratpaşa'da engelliler için KPSS kursu

MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, engelli vatandaşların Kamu Personeli Seçme Sınavı'na (KPSS) hazırlanmaları için ücretsiz EKPSS kursu açtıklarını söyledi. Başkan Uysal, 25 Kasım'da başlayacak kurs öncesi derslerin verileceği Memurevleri Mahallesi Destek Eğitim Kurs Merkezi'ni ziyaret etti.
ABONE OL
Abone Ol
Muratpaşa'da engelliler için KPSS kursu
Haberler / Antalya
9 Kasım 2019 Cumartesi 11:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Muratpaşa Belediyesi, devlet memuru olmak isteyen engelli bireyler için düzenlenen EKPSS için hazırlık kursu açıyor. Kurs için Memurevleri Mahallesi'nde bulunan destek eğitim merkezi engellilerin erişimine uygun olarak düzenlendi. Bu kapsamda merkezin girişine rampa ve bina içine merdiven asansörü yerleştirildi.

Başkan Uysal da düzenlemeleri yerinde incelemek üzere kurs merkezini ziyaret etti. Bu sırada kayıt için gelen bir vatandaşın da kaydını yapan Başkan Uysal, Muratpaşa Belediyesi'nin kreşlerden destek eğitim kurs merkezleri ve üniversiteye hazırlık kurslarına uzanan bir yapılanma içinde topluma faydalı olmak için çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi. Eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak için atılan bu adımların çok olumlu sonuçlar yarattığına dikkat çeken Başkan Uysal, “Binlerce çocuğumuzun, gencimizin önünü açtık" dedi.

Bu kapsamda engelli vatandaşlara yönelik açılan EKPSS'ye hazırlık kursunun da 25 Kasım'da başlayacağını dile getiren Başkan Uysal, “Eşitsizlikler hayatın bir parçası. Ama bunlarını önemli bir bölümünü gidermek insanoğlunun kendi elinde. Muratpaşa'da ortaya koyduğumuz çabayla eşitsizlikleri, adaletsizlikleri tümüyle ortadan kaldıramadık ama ilerlemeler kaydettik" diye konuştu.

Muratpaşa Belediyesi'nin EKPSS hazırlık kursu, 25 Kasım'da başlayacak. Pazartesi, çarşamba ve cuma günleri gerçekleşecek kursta Türkçe, matematik, tarih, coğrafya ve vatandaşlık bilgileri dersleri verilecek. Kayıtların 25 Kasım Pazartesi gününe dek Memurevleri Destek Eğitim Kurs Merkezi'ne bizzat yapılacağı kurs, sınavın yapılacağı nisan ayının son haftasına kadar devam edecek.

ANTALYA, (DHA) 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber