Gün Haber

Panerai Radiomir Saat Modelleri ve Özellikleri

Klasik saat sevenlerin en çok tercih ettiği saat markalarının başında Panerai Radiomir gelmektedir. Bu markanın modelleri genellikle birbirine benzemektedir.
ABONE OL
Abone Ol
Panerai Radiomir Saat Modelleri ve Özellikleri
Haberler / GÜN'ün ürünü
26 Ağustos 2022 Cuma 11:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Klasik saat sevenlerin en çok tercih ettiği saat markalarının başında Panerai Radiomir gelmektedir. Bu markanın modelleri genellikle birbirine benzemektedir. Ancak tüm modellerin sahip oldukları fonksiyonlar birbirinden farklıdır. Markanın en sevilen modelleri kahverengi kayışlı füme işlemeli model, özel üretim altın model ve özel ışıklı modellerdir. Öte yandan son yıllarda rakamsız sade çelik modellerde oldukça tercih edilmektedir. Tüm modeller ortalama 1 yıl garanti süresine sahiptir. Ayrıca modellerin tamamı su geçirmez olup takvim ve zamanlayıcı özelliklerine sahiptir. Kasa boyutları olarak da 36 mm ile 44 mm arası kasa boyutları bulunmaktadır.

Panerai Radiomir Fiyatları

Bu markanın en uygun fiyatlara sahip olan modeli kahverengi kayışlı özel işlemeli ve otomatik sarı modelidir. Öte yandan en pahalı PaneraiRadiomir saat modeli ise özel taşlı modeldir. Bazı modeller de özel zamanlayıcı ve özel camlı tasarımlarda bulunmaktadır. Özel camlı parlak metal modellerin fiyatları da yine pahalı ürünler arasında yer almaktadır. Bazı modellerde kişiselleştirilebilir kayışlar da kullanılmaktadır. Bu durumlarda yine ürünlerin fiyatlarında artış olmaktadır.

Özel tasarımlara sahip benzersiz saatleri incelemek ve satın almak için https://www.entropia.club/tr/panerai-radiomir/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber