Gün Haber

Başkan Uysal: Depreme tedbirli olmamız lazım

MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalya İş Sağlığı ve Güvenliği Derneği'nin düzenlediği ilkyardım eğitiminde depremin hayatın bir parçası olduğunu belirterek, “Ama tedbirli olmamız lazım. Tedbirleri alarak hayatımıza devam edeceğiz" dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Başkan Uysal: Depreme tedbirli olmamız lazım
Haberler / Antalya
27 Ocak 2020 Pazartesi 11:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Başkan Uysal, hafta sonu yoğun mesaisinde ilk olarak Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezlerinde (ASSİM) düzenlenen Antalya Konyalılar Derneği'nin geleneksel bamya çorbası buluşmasına katıldı. Yeni yılın ilk buluşmasında Başkan Uysal'a dernek başkanı Süleyman Üre eşlik etti.

Başkan Uysal, burada yaptığı konuşmada, sivil toplum kuruluşlarını belediyenin bir parçası olarak gördüklerini söyledi. ASSİM yerleşkesinde bulunan derneklerin Muratpaşa Belediyesi'nin çözüm ortağı olduğunu kaydeden Başkan Uysal, şunları söyledi:

“Şimdi bütün derneklerimize proje eğitimi vermekteyiz. Bir iki sene sonra bütün derneklerimiz hedefleri belli sürekli çalışmalar yapacak. Her alanda çalışmalar yapacaklar. Mesela deprem eğitimi ile alakalı çalışmalar yapacaklar. Bütün derneklerimiz hem kendi tabanı için hem de milletimizi yükseltmek için çalışacak. Bu binanın bir kanadı da inovasyon merkezi. Burada da memleket için fikri olanlara 6 aylığına ücretsiz ofis veriyoruz."

Başkan Uysal, Antalya Konyalılar Derneği'nin ardından ASSİM'de üyelerine yönelik ilkyardım eğitimi gerçekleştiren Antalya İş Sağlığı ve Güvenliği Derneği'ni de ziyaret etti. Başkan Uysal, Elazığ depreminin ilkyardım da dahil bir çok kavramı yeniden gündeme getirdiğini belirterek, “Öncelikle depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Hayatın bir parçası her an olabilecek şeyler dünyanın her yerinde olabilecek şeyler ama tedbirli olabilmemiz lazım. Tedbirleri alarak hayatımıza devam edeceğiz" diye konuştu.

Başkan Uysal, hafta sonu yoğun mesaisinde, Antalya Batmanlılar Eğitim ve Yardımlaşma Derneği'nin düzenlediği kahvaltıya da katıldı.

MURATPASA BELEDIYE BASKANI UMIT UYSAL, HAFTA SONU YOGUN MESAISINDE, ANTALYA BATMANLILAR EGITIM VE YARDIMLASMA DERNEGI'NIN DUZENLEDIGI KAHVALTIYA KATILDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

MURATPASA BELEDIYE BASKANI UMIT UYSAL, ANTALYA KONYALILAR DERNEGI'NIN ARDINDAN ASSIM'DE UYELERINE YONELIK ILKYARDIM EGITIMI GERCEKLESTIREN ANTALYA IS SAGLIGI VE GUVENLIGI DERNEGI'NI ZIYARET ETTI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber