Gün Haber

Karne hediyesi tiyatro

ANTALYA'nın önde gelen eğitim kurumlarından FHC Sahne Sanatları Akademisi kurucusu ve dans eğitmeni Fatih Haktan Coşkun, yarıyıl karne hediyesi olarak öğrencilerine tiyatro gösterisi hediye etti.
ABONE OL
Abone Ol
Karne hediyesi tiyatro
Haberler / Antalya
27 Ocak 2020 Pazartesi 11:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Geçen hafta sonu Nazım Hikmet Kongre Merkezi'nde sahnelenen 'Kırmızı Başlıklı Kurt' adlı çocuk oyununu izlemeye giden öğrenciler ve aileleri keyifli anlar yaşadı. Fatih Haktan Coşkun, öğrencilerinin okuldaki başarılarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, okulun yanı sıra müzik, dans ve tiyatro gibi branşlarla ilgilenen çocukların hem daha disiplinli hem de daha başarılı olduğunu vurguladı.

Oyun sonrası FHC Akademi'de dans provasına geçen öğrenciler, kendilerine tiyatro gösterisi hediye eden ve onları her daim sanat ve spor gibi faydalı alanlara yönlendiren öğretmenlerine teşekkür etti.

ANTALYA'NIN ONDE GELEN EGITIM KURUMLARINDAN FHC SAHNE SANATLARI AKADEMISI KURUCUSU VE DANS EGITMENI FATIH HAKTAN COSKUN, YARIYIL KARNE HEDIYESI OLARAK OGRENCILERINE TIYATRO GOSTERISI HEDIYE ETTI. (FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA, (DHA) 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber