Gün Haber

Su jimnastiğinin kraliçeleri

MURATPAŞA Belediyesi'nin Süleyman Erol Yüzme Havuzu'nda düzenlediği ücretsiz su jimnastiği kursunun en istikrarlı öğrencileri 'kraliçe' seçildi. Yaşları 45 ile 70 arasında değişen kursun en istikrarlı öğrencilerine kırmızı pelerinleri ve madalyaları takıldı.
ABONE OL
Abone Ol
Su jimnastiğinin kraliçeleri
Haberler / Antalya
27 Ocak 2020 Pazartesi 11:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Muratpaşa Belediyesi'nin Süleyman Erol Yüzme Havuzu'nda pazartesi hariç hafta içi her gün düzenlenen su jimnastiği kurslarında bir dönemin sonuna gelindi. 3 Şubat'ta başlayacak yeni dönem öncesinde artık son buluşmalarını gerçekleştiren kadınlar bonelerini taktı, gözlüklerini boyunlarına astı ve 1 saat sürecek jimnastiğe havuz kenarında başladı. Havuzun kenarında spor eğitmeni Ülker Pınar Aydın'ın geriye doğru saymasıyla birlikte kadınlar ısınma ve esneme hareketlerine başladı. Ardından hareketler havuzun içinde devam ederken dakikalar ilerledikçe tempo da yükseldi.

Eğitmen Aydın, kısa süre sonra Muratpaşa Belediyesi spor okullarda sonbahar döneminin sona erip ilkbahar kurslarının başlayacağını belirterek, derse en istikrarlı katılan ve devamsızlığı bulunmayan katılımcıları kraliçe ilan ettiklerini söyledi. “Pelerinlerini ve madalyalarını taktık. Amacımız istikrarlı bir şekilde kursta devamlılığı sağlamak" diyen Aydın, su jimnastiğinin ilkbahar döneminde de salıdan cumaya 15.00 - 16.00 saatleri arasında Süleyman Erol Yüzme Havuzu'nda devam edeceğini sözlerine ekledi.

Su jimnastiği kraliçelerinden 55 yaşındaki Hatice Kılınç, dizlerinde menüsküsten kollarında kas yırtığına kadar bir dizi sağlık problemi yaşadığını belirterek, “Doktorum suda hareket etmemi tavsiye etti. Ben de burayı keşfettim. Başkanımız Ümit Uysal'a çok teşekkür ediyoruz bize böyle bir imkanı verdiği için. Bu sayede kolumdaki kas yırtığından, ellerimdeki uyuşukluktan kurtuldum" dedi. Kılınç, dizlerindeki rahatlamayla birlikte artık bisiklete de binebildiğini anlattı. Bir diğer kraliçe Dilek Yeryiğit ise Başkan Uysal'a teşekkürlerini dile getirirken “Çok güzel, devamsızlığım yok. Yağmur, soğuk demeden geliyorum" dedi.

MURATPASA BELEDIYESI'NIN SULEYMAN EROL YUZME HAVUZU'NDA DUZENLEDIGI UCRETSIZ SU JIMNASTIGI KURSUNUN EN ISTIKRARLI OGRENCILERI 'KRALICE' SECILDI. (FOTO:ANTALYA-DHA)

MURATPASA BELEDIYESI'NIN SULEYMAN EROL YUZME HAVUZU'NDA DUZENLEDIGI UCRETSIZ SU JIMNASTIGI KURSUNUN EN ISTIKRARLI OGRENCILERI 'KRALICE' SECILDI. (FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA, (DHA) 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber