Gün Haber

Antalya'daki sağlık çalışanları bu haberi bekliyordu

Antalya'da koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla sağlık kurumlarında görev yapan tüm personelin izinlerini iptal eden karar yeni bir kararla iptal edildi. Böylece izinlerin önü açıldı.
ABONE OL
Abone Ol
Antalya'daki sağlık çalışanları bu haberi bekliyordu
Haberler / Sağlık
8 Eylül 2021 Çarşamba 21:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Antalya Valiliği’nden 9 Ağustos tarihinde yapılan bir açıklamada, yeni tip koronavirüsün (COVID-19) salgınından vatandaşları korumak ve virüsün yayılımını engellemek amacıyla İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu’nca, Antalya İl Sağlık Müdürlüğü ve bağlı kurum, kuruluşlarında görev yapan tüm personelin ikinci bir emre kadar, yıllık izinlerinin iptaline ve yeni yıllık izin taleplerinin durdurulmasına karar verilmişti.l

Antalya İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, bugün bir toplantı yaparak, 9 Ağustos’ta alınan bu kararı iptal etti. Kurul tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi:

“İl Hıfzıssıhha Kurulumuzun 09.08.2021 tarihli ve 2021/46 nolu kararının 2. maddesinin “Antalya İl Sağlık Müdürlüğü ile bağlı kurum, kuruluşlarında görev yapan tüm personelden; halen yıllık izinde olanların yıllık izinlerinin (şua izni dahil) iptaline, yeni yıllık izin taleplerinin ise ikinci bir talimata kadar durdurulmasına,” iptal edilmesine, İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulumuzca, 5442 sayılı İl İdaresi Kanunu’nun 11/C maddesi ve 1593 sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanunu’nun 27. ve 72. maddeleri uyarınca, 08.09.2021 tarihinde oybirliği ile karar verilmiştir.”

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber