Gün Haber

Aşı olmayı reddetti acı haber geldi

Türkiye Basketbol Federasyonu, Büyükçekmece Basketbol Takımı'nın eski idari direktörü 52 yaşındaki Berna Nuri Süer, koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
ABONE OL
Abone Ol
Aşı olmayı reddetti acı haber geldi
Haberler / Sağlık
21 Ağustos 2021 Cumartesi 08:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Süer için yayınlanan mesajda şöyle denildi: 

"2015-2019 yılları arasında Büyükçekmece Basketbol Takımı'nın idari direktörlüğü görevini üstlenen Berna Nuri Süer'in vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Türkiye Basketbol Federasyonu olarak merhuma Allah'tan rahmet, kıymetli ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz."

Süer'in yakın arkadaşları tarafından uzun süredir aşı konusunda ikna edilmeye çalışıldığı ancak Süer'in aşı olmadığı belirtildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 taş
 21 Ağustos 2021 Cumartesi 13:34
Bu aşı olmayanları anlamak mümkün değil,hadi kendi hayatları anladık,ancak bulaş oldu mu başkalarına da bulaştırıyorlar,sonrada kurtulamazlarsa ölüp gidiyorlar ama geride çoluk çocukları acı içerisinde kalıyor.O nedenle karar alınmalı ve aşı olmak zorunlu olmalı sırası gelen gidip olmalı,olmadı mı hemen evden dışarı çıkmamalı ve alıyorsa ücretleri gelmediği gün kadar ödenmemeli.Öğretmenlere ne demeli okullar açılıyor onlara önce aşı zorunlu olmalı ve 6 Eylül'e kadar hepsi aşılanmalı,aşılanmadı mı ücretsiz olarak izinli sayılmalı ve evinden çıkmamalıdır.Ta ki aşı olana kadar,yoksa olmaz,her taraf patlamış covid den,pimi çekilmiş el bombası gibi toplumun arasında geziyorlar.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber