Gün Haber

5 yıldızlı otel bunu yaparsa...

Antalya kent merkezindeki bir depoda ve ardından Serik İlçesi'nde bulunan 5 yıldızlı bir otelde yapılan operasyonda toplam 9 bin 51 şişe sahte içki ele geçirildi.
ABONE OL
Abone Ol
5 yıldızlı otel bunu yaparsa...
Haberler / Turizm
20 Eylül 2020 Pazar 07:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Antalya İl Tarım Müdürlüğü ekipleri tarafından il genelinde sahte içki ticareti yapan kişi ve organizasyonlara yönelik çalışma yapıldı. Muratpaşa ilçesi Yenigöl Mahallesi’nde bir depoda sahte içkilerin depolandığı ihbarını alan ekipler harekete geçti. Sahte içkilerin Antalya'da bulunan market, büfe, tekel bayi ve turizm bölgelerine satışının yapılacağına yönelik bilgiler elde edilmesi üzerine tespit edilen sahte içkilerin depolandığı yer ile Serik ilçesinde 5 yıldızlı bir otelde arama yapıldı. Aramada 9 bin 51 şişe sahte içki ele geçirildi. Olayla ilgili olarak yakalanan 5 kişi, hakkında 5607 Sayılı Kanuna Muhalefet suçundan adli işlem yapıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 Misafir
 20 Eylül 2020 Pazar 12:39
Hangi otel? Bilelim, dikkat edelim.
 A.Rıza ÖZÇELİK
 20 Eylül 2020 Pazar 12:38
anlaşıldığına göre bandrolü yok. demekki vergisi verilmemiş kaçak değilde bandrolsüz dense daha güzel olurdu. bu kadar vergi üreticileride rahatsız ediyor.
 taş
 20 Eylül 2020 Pazar 08:14
Oteller ne yapsın,bu kadar pahalı içki olur mu,sadece kdv yetmiyor mu,birde kalk özel tüketim vergisi kafana göre sürekli artır,sonuç bu.Otomabil,içki,siğara ve mazot benzin sürekli zam zam.
 Ferdi
 20 Eylül 2020 Pazar 08:03
Turizm biter inşallah size müstehak

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber