Gün Haber

Tatile gelen kaç Rus turistin virüs kaptığı açıklandı

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Aleksey Yerhov, tatil için Türkiye'ye gelen 12 Rus turistin Covid-19'a yakalandığını söyledi.
ABONE OL
Abone Ol
Tatile gelen kaç Rus turistin virüs kaptığı açıklandı
Haberler / Turizm
11 Eylül 2020 Cuma 10:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Aleksey Yerhov, tatil için Türkiye'ye gelen 12 Rus turistin Covid-19'a yakalandığını söyledi. Yerhov, Türkiye'ye tatile gelecek Rus turistlere Covid-19 tedavisini kapsayan sağlık sigortası yaptırmalarını tavsiye etti.

Sputnik'in haberine göre; Rusya’nın Ankara Büyükelçisi Aleksey Yerhov, Türkiye’de tatil yapan 12 Rus turistin Covid-19’a yakalandığını ve ikisinin hastanede tedavi altına alındığını belirtti. Rossiya 24 televizyonuna demeç veren Yerhov, “Şu anda Ankara Büyükelçiliği’nin ve Antalya Başkonsolosluğu’nun verilerine göre 12 Rus turiste Covid-19 bulaştı. Bu kişilerin ikisi hastaneye kaldırıldı, 10’u da otelde tecrit altında tutuluyor” dedi.

Yerhov, Türkiye’ye tatile gelecek Rus turistlere Covid-19 tedavisini kapsayan sağlık sigortası yaptırmalarını tavsiye etti. Rus elçi, hastaneye kaldırılan bir turistin bu tür sağlık sigortası bulunmaması nedeniyle sorun yaşadığını ancak gerekli tıbbi yardımın sunulduğunu ekledi.

Türkiye’ye 1 Ağustos’tan itibaren Rus turist gelmeye başlamıştı. Rusya’dan İstanbul ve Ankara’ya uçak seferleri 1 Ağustos’ta, Antalya, Bodrum ve Dalaman’a seferler ise 10 Ağustos’ta başlatılmıştı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 Saynur
 15 Eylül 2020 Salı 01:33
İyi olmuş ortada maskesiz cengaver gibi geziyorlardı. Neye dayanarak!
 Ahmet
 11 Eylül 2020 Cuma 15:34
Hani oteller güvenliydi. Ammaolmuş
 Mısra
 11 Eylül 2020 Cuma 10:16
Türkiye ye gelirken test yaptırmışlar mı acaba.? Turkiye ye tatile gelirken havaalanından test yaptırmadan geçiyorlar giderken yapılıyor. Ülkesinden getirmiş olmasın virüsü. Burdaki otel çalışanlari sa risk altında ona bakılırsa. Otelde maskesiz dolaşıyor turistler. Kaldiki rusya corana virüslü vaka sayisinda dünya da 5.sırada...!

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber