Gün Haber

Youtube İzlenme Sayısı Nasıl Yükselir?

Günümüzde sosyal medya platformlarını kullanan oldukça fazla kişi vardır. Herkes en az bir sosyal medya kullanıyor denebilir.
ABONE OL
Abone Ol
Youtube İzlenme Sayısı Nasıl Yükselir?
Haberler / REKLAM/ADVERTORIAL
24 Haziran 2024 Pazartesi 11:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bunlar arasında en popüler olarak tercih edilenlerden biri de youtubetur. Youtube, 2000’li yıllarda ortaya çıkan ve büyük bir başarı yakalayan video paylaşım platformudur. Hem dünyada hem de ülkemizde oldukça fazla kullanıcısı olan youtube’a her geçen gün daha fazla kullanıcı kaydolmakta ve binlerce yeni video yüklenmektedir.

Dünyada kullanılan en büyük ve yaygın arama motoru Google olurken, vher türlü video içeriğinin arandığı en büyük video platformu da youtube olmaktadır. Dizi, film, çizgi film, belgesel, müzik, ders videoları, çocuk şarkıları, geçmiş tv yayınları, canlı tv yayınları, eğitici videolar, nasıl yapılır, nasıl kullanılır videoları gibi aklınıza gelebilecek her alanda videoyu youtubeta bulmak mümkündür. Topluluk kurallarını ihlal etmediği sürece milyonlarca videoya youtubetan erişebilirsiniz.

Sosyal medyada fenomen olma ve içerik üreticiliği gibi kavramlar, zamanla sosyal medya sayılarının artması ile ortaya çıkmıştır. Kullanıcılar bu şekilde oldukça fazla popülerlik elde edebildikleri gibi artık ünlü denecek kadar da tanınan hesaplar arasında yer almaya başlamıştır. Elbette her platformda olduğu gibi youtube’ta da izlenme sayıları, abone sayıları gibi etkileşim sayıları önemlidir.

Youtube’a özellikle yeni kaydolan ve bir an önce fenomen youtuberlardan biri olmak isteyen kullanıcılar, bir an önce abone sayılarını ve izlenme sayılarını arttırmaya çalışırlar. Bu etkileşim sayılarına göre kullanıcıların reklam alma, marka işbirlikleri, gelir elde etme ve diğer konulardaki başarıları ve ihtimalleri artar. Dolayısıyla bu amaçla kendi kanallarını açtıkları youtube hesaplarında etkileşim arttırmanın da yollarını ararlar.

Youtube’a sadece video yüklemek için üye olunmaz. Kullanıcıların birçoğu, beğendikleri kanalları takip etmek ve daha kısa sürede haberdar olabilmek, yorum yapabilmek ve beğeni sayısı verebilmek için de kaydolurlar. Youtubetan video izleyen ve birçok alanda kullanan oldukça fazla kullanıcı vardır. Bu kullanıcıların ilgisini çekebilmesi ve beğenilmesi için video çeken de oldukça fazla kanal sahibi vardır. Bu kanal sahipleri, videolarının daha fazla kişiye ulaşabilmesi ve daha çok etkileşim alabilmesi için ne yapacaklarını merak ederler. Birçok yöntem uygulayarak youtube etkileşim sayılarını arttırmaları mümkündür.

Sosyal medya platformlarında etkileşimin önem kazanması ile birlikte satın alma hizmetleri de popüler oldu. Siz de youtube izlenme sayısı satın alabileceğiniz paketlere bakarak size uygun olanı tercih edebilirsiniz. ( örnek olarak https://izlenmebayi.com/youtube-izlenme/ sayfasına bakabilirsiniz )

Youtube izlenme sayısı belirlerken bunu tıklanma oranına göre belirlemez. Videonun en az 30 saniyesinin izlenmiş olması ile izlenme sayısı istatistikleri çalışmaya başlar. Bu gerçek zamanlı bir süredir. Yani videoyu sararak 20 saniyede bitirdiyseniz, bu izlenme sayısına etki etmez. Bu gibi detaylarla birlikte hesaplanan izlenme sayıları, kanal sahipleri için oldukça önemlidir. Bu sayede hangi tür videolarda başarılı olduklarını, hangi videoların daha az izlendiğini veya videoların nereden sonra izlenmekten vazgeçildiğini öğrenirler.

Uygulaması bir o kadar kolay olan bu yöntemler sayesinde youtube videolarınızdaki izlenme sayılarını ciddi şekilde arttırabilirsiniz. Aynı zamanda abone sayılarınızda da artış olacaktır. Önemli olan bu yöntemleri doğal bir şekilde ve düzenli olarak uygulamaktır.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber