Gün Haber

Yok böyle bir oyun

“Canlı Yayın” adlı oyun, tiyatro severlerle buluştu. Oyundaki cesur sahneler izleyenlere 'Pes' dedirtirken, masadaki Altın Portakal Heykelciği dikkat çekti.
ABONE OL
Abone Ol
Yok böyle bir oyun
Haberler / Türkiye
26 Ocak 2012 Perşembe 21:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ünlü İngiliz yazar Ben Elton’ın kaleme aldığı, Tarık Günersel’in dilimize kazandırdığı, Bora Severcan’ın yönettiği, Volkan Severcan, Melda Gür, Ayşen Gruda, Yeliz Şar, Sefa Zengin, Aydan Burhan, Hazal Erdal, Onur Bilge ve Sevilay Şimşek gibi oyuncuların rol adığı oyun, hayata tutunamayan yozlaşmış iki insanın hayattan aldığı intikamı, toplumsal şiddet ve medya kültürü üzerinden anlatılıyor.

Oyunda en çok ses getirecek sahneler ise Sefa Zengin ile Yeliz Şar’ın sevişmeleri oldu. İlk kez tiyatro deneyimi yaşayan Yeliz Şar, cesur sahnelerle izleyenlerin adeta nefeslerini kesiyor. 



30 KEZ ÖPÜŞTÜK


Şar’ın cesur sahnelerde külotlu çorabını çıkartıp, önünde striptiz yaptığı Sefa Zengin ile sevişmesi oyunun can alıcı sahneleri arasında yer aldı. 

Şar, oyundaki cesaret isteyen sahnelerle ilgili olarak “Provalar sırasında Sefa ile en az 30 kez öpüştük. Yaklaşık 4-5 aydır bu oyun üzerinde çalışıyoruz. Çok rahatsız  oluğum ve zorladığım zamanlar oldu ama böyle bir rolde oynadığım için kendimi şanslı görüyorum. Bu zamana kadar hep ilişkilerimle gündeme geldim Bunda sonra oyunculuğumla gündemde kalmak istiyorum” dedi.
Uzun bir zamandan beri ortalarda görünmeyen Aydan Burhan’da oyunda rol alarak dikkat çekiyor.
 (Gazeteport)


  Haberin Videosu

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber