Gün Haber

Yalvaç’ta okullar kar tatili

Isparta'nın Yalvaç İlçesi'nde dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta öğretim okulları bugün tatil edildi.
ABONE OL
Abone Ol
Yalvaç’ta okullar kar tatili
Haberler / Türkiye
17 Şubat 2012 Cuma 10:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yalvaç'ta dün akşam saatlerinde başlayan ve belirli aralıklarla devam eden kar yağışı nedeniyle 13 belde ve 23 köy yolu kapandı. Kar kalınlığının 35 santimetreye ulaştığı ilçede Kaymakamlık ilk ve orta dereceli okulları 1 gün süreyle tatil etti.
Yalvaç Akşehir Karayolu da dün saat 23.30 sıralarında kar nedeniyle ulaşıma kapandı. Karayolları ekipleri yolu yeniden trafiğe açmak için çalışmalarını sürdürüyor.
EĞİRDİR, GELENDOST VE GÖNEN'DE DE OKULLAR TATİL EDİLDİ

Isparta'da Yalvaç İlçesi'nin ardından Eğirdir, Gelendost ve Gönen ilçelerinde de ilk ve orta dereceli okullar kar yağışı ve tipi nedeniyle bugün tatil edildi. Dün akşam saatlerinde başlayan ve etkisini sürdüren kar nedeniyle çok sayıda belde ve köy yolunun kapandığı belirtildi. Yağışın belirli aralıklarla devam ettiği ilçelerde kar kalınlığı 20 santimetreye ulaştı. Belediye ve İl Özel İdaresi ekipleri kapanan yolları açmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Trafik ekipleri sürücüleri yola zincirsiz çıkmamaları konusunda uyarırken, belediye hoparlörlerinden de vatandaşlara dikkatli olmaları konusunda uyarılar yapılıyor.
Havva Nur ARKAN/YALVAÇ (Isparta), (DHA)

  Haberin Videosu

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber