Gün Haber

Vali Abdullah Erin görevine başladı

SON Valiler Kararnamesi ile Isparta'ya atanan Vali Abdullah Erin dün görevine başladı.
ABONE OL
Abone Ol
Vali Abdullah Erin görevine başladı
Haberler / ISPARTA
26 Eylül 2024 Perşembe 11:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Vali Abdullah Erin'i Isparta Valiliği önünde Garnizon Komutanı Albay Merdin Kışkan, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, vali yardımcıları, kamu kurum ve kuruluş müdürleri ve valilik birim müdürleri karşıladı. Ardından makamına geçen Vali Erin, burada karşılamada bulunan protokol heyetiyle bir görüşme gerçekleştirdi.

Valilik makamında gazetecilere açıklama da yapan Vali Erin, "Bugün itibarıyla memleketimizin müstesna şehirlerinden olan Isparta'da valilik görevime büyük bir onurla başlamış bulunuyorum. Bu vesileyle öncelikle rabbime hamd ediyorum, şükrediyorum böyle güzel bir şehre hizmet etmeyi nasip ettiği için. Ondan sonra tabii ki bu görevi bizlere tevdi eden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve güvenlerini bizden esirgemeyen çok kıymetli İçişleri Bakanımız Ali Yerlikaya'ya da en kalbi şükranlarımı arz ediyorum. Allah'ın izniyle Isparta'nın güzelliklerine güzellik katmaya gayret edeceğiz. Hiçbir zaman tartışmaların, polemiklerin tarafında bulunmayacağız. Zaten huzurlu, sakin bir şehir, bu huzur ve sükun ortamını daha da güçlendirmeye ve geliştirmeye çabalayacağız. Birlikte çalışacağımız, birlikte Isparta'yı daha ileri noktalara taşıyacağımız arkadaşlarımızla tam bir dayanışma ve iş birliği içerisinde, adaleti ön planda tutarak, hakkı hakkaniyeti gözeterek, insanlarımıza gönüllerimizi ve kapılarımızı sonuna kadar açmak suretiyle şeffaf, katılımcı, hesap verebilir bir yönetim anlayışını sergileyeceğiz" dedi.

Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber