Gün Haber

Tütüncü, bahar kermesinde öğrencilerle buluştu

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Hamza Taş İmam Hatip Ortaokulu’nun okul yararına düzenlenen bahar kermesine katıldı.
ABONE OL
Abone Ol
Tütüncü, bahar kermesinde öğrencilerle buluştu
Haberler / Antalya
19 Mart 2023 Pazar 11:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Eğitime önemli katkılarda bulunan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, okullardan gelen davetleri de geri çevirmiyor.  Hamza Taş İmam Hatip Ortaokulu’nun bahar kermesine davet edilen Başkan Tütüncü, öğrencilerle buluşmanın mutluluğunu yaşadı. Öğrencilerle kermesi gezen Başkan Tütüncü, kaçıncı sınıfa gittiklerini, derslerin nasıl olduğunu, meslek seçimlerini sordu. Okul yararına düzenlenen kermeste sınıfların kurduğu stantları tek tek gezen Başkan Tütüncü,  okul yönetimi ve aile birliği üyeleriyle de bir araya geldi. Okulla ilgili taleplerini dinleyen Başkan Tütüncü, ilçe genelinde göreve geldikleri 2009’dan bu yana 140’dan fazla yeni okul yapıldığını söyledi.  Eğitime yapılan yatırımın ülkenin geleceğine yapılan yatırım olduğunu belirten Başkan Tütüncü, “Çocuklarımızın çok daha iyi okullarda, ortamlarda okumasını arzu ediyoruz. Bu bakımdan okullarımızın niteliğini yükseltme, fiziki imkanlarını daha da artırabilme gibi çalışmaları önemsiyoruz.” dedi.  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber