Gün Haber

Antalya Büyükşehir'e 400 milyon borçlanma yetkisi

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi'nde gerçekleştirilen Mart ayı devam meclisinde, belediyeye EYT nedeniyle verilecek kıdem tazminatları ve farklı işler nedeniyle 400 milyon lira borçlanma yetkisi verildi.
ABONE OL
Abone Ol
Antalya Büyükşehir'e 400 milyon borçlanma yetkisi
Haberler / Antalya
17 Mart 2023 Cuma 15:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlenen Büyükşehir Belediye Meclisi Mart ayı devam toplantısı, Muhittin Böcek başkanlığında düzenlendi. Toplantı öncesinde konuşan Böcek, milletvekili aday adaylığı için istifa eden belediye başkanları ve meclis üyelerine başarılar diledi. Toplantıda 46 madde oylamaya sunuldu. 20 dakika süren mecliste 46 madde oy çokluğuyla kabul edildi.

Gündemin 23'üncü maddesine göre Büyükşehir Belediyesi'ne, EYT nedeniyle verilecek kıdem tazminatları, yol yapım, aydınlatma ve onarım işleri nedeniyle 400 milyon lira borçlanma yetkisi verildi.

Semih ERSÖZLER/ANTALYA, (DHA) -

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 taş
 18 Mart 2023 Cumartesi 03:20
Vallahi bravo Böcek'e,kasaba Başkanlığından başlayarak Büyükşehir Başkanlığına kadar şu veya bu nedenle gelmeyi başardı.Burada da kaç dönem kalır bilinmez.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber