Gün Haber

Topuklu Bot

Sonbahar aylarının vazgeçilmezi olan botlar kadınlar tarafından çok seviliyor. Özellikle taba rengi sonbahar aylarının vazgeçilmezi.
ABONE OL
Abone Ol
Topuklu Bot
Haberler / GÜN'ün ürünü
26 Kasım 2020 Perşembe 16:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Tüm kadınların ortak zevklerinden birisi olan topuklu bot, sonbahar ve kış aylarının vazgeçilmez ayakkabısıdır. Birbirinden güzel ve farklı kumaşlardan üretilen bu botlar dilediğiniz kıyafetlerle kolayca kombinlenebilir. Kumaş aralığının geniş olduğu bu tasarımlarda kadınlar genellikle deri ve süet ayakkabıları tercih ediyorlar. Renk olarak ise en çok tercih edilen renk siyah olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle ortalama boya sahip olan kadınlar bu ayakkabıları çok tercih ediyorlar. Tasarımlarına ve kumaşlarına göre fiyat farklılığı gösteren bu parçaları bulmak ise çok kolay.

Topuklu Bot Kombinleri

Sonbahar aylarının vazgeçilmezi olan botlar kadınlar tarafından çok seviliyor. Özellikle taba rengi sonbahar aylarının vazgeçilmezi. Kumaş tiplerini göre ise kombin yapmak çok basit. Eğer dar jeanlerden ya da kumaş pantolonlardan hoşlanıyorsanız süet botları gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Ancak boyfirend pantolonlarla süet botların yakıştığı pek söylenemez. Deri ayakkabıları ise istediğiniz her alanda rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Bu sene beyaz botlar düz taban ve topuklu olarak çok rağbet görüyor. Sizde kıyafetlerinizle hoş bir görünüm yaratmak istiyorsanız https://www.comertshoes.com/kadin-topuklu-bot-42 adresinde kaliteli bir topuklu bot siparişi verebilirsiniz.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber