Gün Haber

Teknecilerin meydan muharebesi

ANTALYA'nın Alanya ilçesinde gezi teknelerinin bulunduğu alanda tekne sahipleri M.D. ve M.A.Y. arasında yer kavgası çıktı. 6 kişinin yaralandığı kavga cep telefonu kamerasına yansıdı.
ABONE OL
Abone Ol
Teknecilerin meydan muharebesi
Haberler / Antalya
28 Nisan 2024 Pazar 11:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Olay, dün saat 14.30 sıralarında Alanya Balıkçı Barınağı'nda meydana geldi. Tekne sahipleri M.D. ve M.A.Y. arasında tekne bağlama yeri nedeniyle tartışma yaşandı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine olaya M.A.Y.'nin oğlu C.Y., çalışanlarve M.D.'nin oğlu H.D., kardeşi A.D. dahil oldu.

Bölgedeki tekneciler ve vatandaşlar kavgayı güçlükle ayırdı. Kavgada 6 kişi yaralanırken polis olayla ilgili inceleme başlattı. Taraflar birbirlerinden şikayetçi olmadı. Kavga anı çevrede bulunan bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde birkaç kişinin 1 kişiye saldırdığı anlar yer alırken bazı vatandaşların da kavgayı ayırmaya çalıştığı görüldü.

Alkın BİRİCİK/ALANYA, (DHA)-

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 Zeynep
 29 Nisan 2024 Pazartesi 01:27
Bu ne kepazeliktir! Alanya'nın bu serseri başıboş, kültür sınavından geçmemiş dedem zamanı Turizm anlayışına bir yetkili dur demeyecek mi? Turizm Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı, Belediye bu diplomasız, yetersiz şahısları daha ne kadar Turizmde tutmaya devam edecek. Alanya'nın artık bu varoş yöntem turizm hizmeti ile yeterince adı çıktı. Turizm yetkililerini Alanya Turizmi için göreve davet ediyorum!
 taş
 28 Nisan 2024 Pazar 12:11
Şark toplumlarının ortak özellikleri,konuşarak anlaşamayan ve sadece şiddetle sorununu çözmeye çalışan, Ortadoğu toplumlarının en kötü tarafı maalesef ülkemizde de her alanda görülüyor.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber