Gün Haber

Alman kadına Türk kahin şoku... Antalya’da yedi içti...

Kendini kahin olarak tanıtan Serkan Ö. isimli Türk vatandaşı, Almanya'da bir kadını 1.3 milyon euro dolandırdı. Elde ettiği paralarla Antalya'da lüks hayat sürdüğü iddia edilen Sarkan Ö.'nün ayrıca yatırım yaptığı da iddia edildi.
ABONE OL
Abone Ol
Alman kadına Türk kahin şoku... Antalya’da yedi içti...
Haberler / Antalya
28 Nisan 2024 Pazar 10:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Serkan Ö., kendini kahin olarak tanıtarak Almanya'da bir kadını 1.3 milyon euro dolandırdı. Alınan paralarla Türkiye'de lüks bir hayat kuran Serkan Ö., mahkemede yargılanmaya başladı, ancak ikinci duruşma gününe katılmayarak kayıplara karıştı.

Serkan Ö., Alman kadını kandırmak için çeşitli ritüeller yaparak ve ona ilaçlar vererek kendisine güvenmesini sağlamış. 2018 yılında başlayan bu dolandırıcıık sürecinde sözde kahin toplam 1,3 milyon euro vurgun yaptı.

Münih Mahkemesi’nde başlayan davada Serkan Ö. ve eşi, toplamda 62 suçlamayla yargılandı. Serkan Ö.'ye 7 yıl hapis cezası verilmesine karşın, duruşmanın ikinci gününe katılmadı. Sözde kahinin Türkiye'ye kaçtığı düşünülüyor.

Bild gazetesi, Serkan Ö.'nün Türkiye'de, Antalya'da lüks tekneler ve jet ski ile çekilmiş fotoğraflarını yayınlayarak, dolandırıcının lüks içindeki yaşamını gözler önüne serdi. Gazeteye konuşan dolandırılan kadının eşi, "Paramızı asla geri alamayacağız ve o bu paralarla yatırım yaparak Türkiye'de şirketler kurmuş" dedi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber