Gün Haber

Tefenni'de resim çalıştayı

ANTALYALI sanatçılar, Burdur'un Tefenni ilçesinde bu yıl ilki gerçekleştirilen 'Tefenni Villas Resim Çalıştayı'na katıldı.
ABONE OL
Abone Ol
Tefenni'de resim çalıştayı
Haberler / Antalya
15 Kasım 2019 Cuma 13:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Antalya Güzel Sanatlar Derneği'nin (GÜSAD) organizasyonunda bir araya gelen 12 ressam, 'Tefenni Villas Resim Çalıştayı'na katıldı. Tuvallerinin başına geçen ressamlar, kendilerine özgü teknik ve tarzlarıyla yağlıboya-akrilik boya ve suluboya resim çalışmaları yaptı. 

Küratörlüğünü ressam Ahmet Korkmaz'ın üstlendiği ve iki gün süren çalıştaya ilçe halkının, öğrencilerin ilgisi de yoğun oldu. Kaymakam Mustafa Caner Culukar ile Belediye Başkanı Ümit Alagöz'ün ziyaret ettiği çalıştayın geleneksel hale getirileceği, 2020 yılda daha fazla ressamın katılımıyla yapılacağı ifade edildi.

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, sanat çalıştayının ilçede ilk kez gerçekleştiğini belirterek, çalıştaya öncülük yapan Engin Erkan'a, destek veren Antalyalı ve Tefennili ressamlara teşekkür etti,  Alagöz, "2020 yılında yeniden yapılacak olan Barutlusu Kültür ve Sanat Festivali'nin de kapsamını genişleteceğiz" dedi.

ANTALYALI SANATCILAR, BURDUR'UN TEFENNI ILCESINDE BU YIL ILKI GERCEKLESTIRILEN 'TEFENNI VILLAS RESIM CALISTAYI'NA KATILDI.(FOTO.ANTALYA-DHA)

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber