Gün Haber

Corendon'dan Varşova'da özel parti

CORENDON Airlines, turizmde özellikle son iki yıldır en büyük büyüme oranlarından birine sahip olan Polonya'da düzenlenecek TT Warsaw Turizm Fuarı'nın ilk akşamı, turizm profesyonellerine özel parti verecek.
ABONE OL
Abone Ol
Corendon'dan Varşova'da özel parti
Haberler / Antalya
15 Kasım 2019 Cuma 12:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Turizmde geçen yıl 400 bine yakın turistin ağırlandığı, bu yıl ise yüzde 40'a yakın artışla ekim ayı sonu itibarıyla 536 bin turistle Antalya'ya en çok turistin geldiği beşinci ülke olan Polonya'da, 21-23 Kasım tarihleri arasında TT Warsaw Turizm Fuarı düzenlenecek. Corendon Airlines, fuarda turizm profesyonellerine yönelik özel bir parti verecek.

Varşova'nın en güzel manzarasına sahip The View Club'ın 32'nci katındaki roof'unda verilecek partide, Polonya'nın en ünlü DJ'lerinden, ülkesini Eurovision'da da temsil eden Gromee'nin ardından elektronik müziğin özgün ikilisi Novika ve Lex sahneye çıkacak. MTV'nin sevilen yüzlerinden Odeta Moro'nun sunuculuğunu yapacağı gecede Corendon Airlines'ın Polonya pazarındaki yeni yatırımları ve yeni hatları da tanıtılacak.

CORENDON AIRLINES, TURIZMDE OZELLIKLE SON IKI YILDIR EN BUYUK BUYUME ORANLARINDAN BIRINE SAHIP OLAN POLONYA'DA DUZENLENECEK TT WARSAW TURIZM FUARI'NIN ILK AKSAMI, TURIZM PROFESYONELLERINE OZEL PARTI VERECEK.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Mehmet ÇINAR/ANTALYA, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber