Gün Haber

Siyaset yolculuğuna doğduğu evden başladı

CHP Antalya Milletvekili Aday Adayı Av. Polat Balkan, başvurusunu yaptıktan sonra ardı ardına ziyaretlere başladı ve bugün de doğduğu evde aday adaylığı açıklamasını yaptı.
ABONE OL
Abone Ol
Siyaset yolculuğuna doğduğu evden başladı
Haberler / Antalya
25 Mart 2023 Cumartesi 16:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Partililere sosyal medya hesabından, “Aday adaylığımı bir kez daha doğduğumuz topraklarda, gür bir sesle haykırmak istiyoruz” diyerek çağrıda bulunan Polat Balkan, bugün saat 14.00’te Kızılarık Mahallesi’ndeki evinde açıklamalarda bulundu. Açıklama öncesi davetlilere evin bahçesinde yapılan gözlemeler, ayran ve çay ikramı yapıldı.

“Adalet için, hukuk için, bağımsız ve tarafsız yargı için hazırız sloganıyla yola çıkan” Polat’ı aday adaylığı açıklamasında İngilizce Öğretmeni eşi Berrin Dalar Balkan, oğlu Ulaş ve Antalya Pamuklu Dokuma Fabrikası'ndan işçi emeklisi olan annesi Sultan Balkan yalnız bırakmadı.

Çok sayıda partili ve mahalle halkının katıldığı aday adayı açıklamasına, Gezi olaylarına değinerek başlayan Polat Balkan, Gezi davası sonucu tutuklananların tek tek isimlerini söyleyip selam gönderdi. Polat’ın iktidarı eleştiren sözleri sık sık alkışlarla kesildi.

Kötülüğün sıradanlaştığını, hukukun siyaset ve bağımlı/taraflı yargı eliyle içinin boşaltıldığını belirten Polat, pusulasının demokrasi ve özgürlükler olduğunu söyledi. Polat, “Geleceğimizin, kurtarıcımız ve kurucumuz Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve devrimlerinden, Cumhuriyetimizin kazanımlarından ve demokrasinin erdemlerinden geçtiğine olan inancıyla, Cumhuriyetimizi demokrasiyle taçlandırma mücadelesinde görev ve sorumluluk almaya hazırım” dedi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 taş
 25 Mart 2023 Cumartesi 16:31
Yıllarca mücadelesi kamuoyunda takip ediliyor.Umarız ilk 5 'e girer ve vekil olur.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber