Gün Haber

10 milyonluk tefecilik operasyonunda 5 tutuklu

ANTALYA'da polisin düzenlediği 10 milyonluk tefecilik operasyonunda Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yüksek İstişare Kurulu (YİK) üyesi ve restoran sahibi Güray Parlak ile galerici Murat Savran, Ali Yavuz, Buray Toker, Ümit Alça ve C.Ü. isimli bir kadın gözaltına alındı.
ABONE OL
Abone Ol
10 milyonluk tefecilik operasyonunda 5 tutuklu
Haberler / Antalya
25 Mart 2023 Cumartesi 12:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Antalya Emniyeti Mali Şube Müdürlüğü ekipleri, geçen günlerde tefecilik operasyonu düzenledi. Kentte tefecilik yaptığı tespit edilen restoran sahibi ve ATSO YİK üyesi Güray Parlak, galerici Murat Savran, Ali Yavuz, Buray Toker, Ümit Alça ile C.Ü isimli bir kadın gözaltına alındı. 15 mağdurun ifadesini alan ekipler, şüphelilerin ikamet, iş yeri ve araçlarında yaptığı aramalarda birden fazla senet, çek, sözleşme ve benzeri belgeler ele geçirdi. 3 gün gözaltında kalan ve sorguları tamamlanan şüpheliler, işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden Güray Parlak, Murat Savran, Ali Yavuz, Buray Toker ve Ümit Alça tutuklanarak cezaevine gönderildi. C.Ü. isimli kadın ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

ANTALYA, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

  10 milyon paramı be
 26 Mart 2023 Pazar 10:05
Helal kazanmayanlar için 10 milyon , 20 milyon para değildir.
 10 milyon paramı be
 25 Mart 2023 Cumartesi 13:39
konyaaltında ev yok bu paraya .

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber