Gün Haber

Ses Yalıtımında Starbor'un Öne Çıkan Özellikleri

Starbor'un lifli yapısı, üstün ses yutuculuğu sağlar ve ses yalıtımı konusunda yüksek performans sunar.
ABONE OL
Abone Ol
Ses Yalıtımında Starbor'un Öne Çıkan Özellikleri
Haberler / REKLAM/ADVERTORIAL
26 Haziran 2024 Çarşamba 12:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Starbor, geri dönüştürülmüş üçüncü hamur kağıda bor tuzlarının emdirilmesiyle üretilen, tamamen yerli ve milli bir yalıtım malzemesidir. Bu yenilikçi ürün, ısı, ses ve yangın yalıtımı sağlamak amacıyla geliştirilmiştir. Kanserojen madde içermemesi ve doğallığı ile ön plana çıkan Starbor, yazın sıcağından ve kışın soğuğundan korunmak için ideal bir tercihtir. Ürünün alev yürütmemesi, damlama yapmaması ve boğucu gaz çıkarmaması sayesinde yangın geciktirici özellikleri de bulunur.

Çatı Yalıtımı ile Maksimum Konfor

Çatı yalıtımı, bir yapının çatı bölümünü dış etkenlerden korumak ve iç mekanın sıcaklığını muhafaza etmek için yapılan izolasyon işlemleridir. Çatınızdaki ısı kaybını önlemek ve enerji tasarrufu sağlamak amacıyla, serme ya da püskürtme yöntemiyle Starbor kullanabilirsiniz. Borlu yalıtım malzemesi, özel makinelerle püskürtme şeklinde uygulandığında yekpare bir yalıtım sağlar ve ısı köprüsü oluşumunu engeller. Bu sayede çatınızda maksimum verimli yalıtım elde edilir.

Ses Yalıtımında Üstün Performans

Starbor'un lifli yapısı, üstün ses yutuculuğu sağlar ve ses yalıtımı konusunda yüksek performans sunar. Bu özellik, hem yaşam alanlarında hem de çalışma ortamlarında istenmeyen gürültüleri minimuma indirir. Starbor, ses yalıtımı yanı sıra nemi önleme ve küf oluşumunu engelleme özellikleriyle de dikkat çeker. Uygulama alanında şeklini alarak ısı ve ses köprüsü oluşmasını engeller ve yekpare tam yalıtım sağlar.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber