Gün Haber

Serik'te eski başkan yardımcısı eski meclis üyesini öldürdü

Antalya'nın Serik İlçesi eski Belediye Başkan Yardımcısı Ziya Yıldırım (63), belediyenin eski meclis üyesi 40 yaşındaki inşaat mühendisi Hasan Ali Tuncer'i davetli oldukları düğünde çıkan tartışmada silahla vurarak öldürdü.
ABONE OL
Abone Ol
Serik'te eski başkan yardımcısı eski meclis üyesini öldürdü
Haberler / Antalya
20 Ağustos 2024 Salı 07:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Serik’te daha önce MHP'li iki isim arasında sosyal medya üzerinden başladığı belirtilen bir tartışma kanlı bitti. Belkıs Mahallesi’nde bir düğüne katılan 2019- 2024 yılları arasında Serik Belediyesi’nde başkan yardımcılığı ve MHP’den meclis üyeliği yapan Ziya Yıldırım ile aynı tarihte yine MHP’den meclis üyesi olan Hasan Ali Tuncer arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Yıldırım, yanındaki tabancayı çekip Tuncer’e 3 el ateş etti. Vücuduna 2 kurşun isabet eden Hasan Ali Tuncer yaralandı. Tuncer’e ilk müdahale, düğünde bulunan bir doktor tarafından yapıldı. Çağırılan ambulansla Serik Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Hasan Ali Tuncer, tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Hastaneye kaldırılan Tuncer yaşamını yitirdi.

Eskiden öğretmen olan ve geçen dönem belediye başkan yardımcılığı yapan Ziya Yıldırım ise yakalanarak gözaltına alındı.

Ziya Yıldırım

Antalya'nın Serik ilçesindeki bir düğünde, eski ilçe belediye meclis üyesi Hasan Ali Tuncer'i tabanca ile vurup, öldüren eski Serik Belediyesi Başkan Yardımcısı Ziya Yıldırım, emniyetteki işlemlerinin ardından sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. Yıldırım'ın gözaltındayken susma hakkını kullandığı, mahkemede ifade vereceğini belirttiği öğrenildi.

'BANA KOCA KURT DERLER'

Tarafların, daha önce WhatsApp ve sosyal medya üzerinden tartıştığı, Yıldırım'ın son mesajında 'Benim adım Ziya hoca, bana koca kurt derler. Ben Serik'te 35 yıllık eğitimciyim. Çok öğrenci yetiştirdim' diye yazdığı öğrenildi. Olay gecesi tarafların davetli oldukları düğünde tesadüfen bir araya gelip tartıştığı, Yıldırım'ın ruhsatlı tabancasıyla 1 el ateş ettiği, Tuncer olay yerinden uzaklaşmaya çalışırken Yıldırım'ın 2 kez de arkasından ateş ettiği, bir vatandaşın Yıldırım'a arkasından sarılarak durdurduğu, diğer bir kişinin de elinden silahı aldığı öğrenildi.

BİR DÖNEM ÖĞRETMENİYMİŞ

Diğer yandan Yıldırım'ın, bir dönem Tuncer'in okulda ve dershanede öğretmenliğini yaptığı belirlendi. Tuncer'in cenazesi, Antalya Adli Tıp Kurumundaki işlemlerinin ardından bugün ikindi vakti Serik'te toprağa verilecek.

Katil zanlısı Ziya Yıldırım ile cinayete kurban giden Hasan Ali Tuncer Serik Belediyesi'nde aynı dönemde görev almıştı.

TUTUKLANDI

Antalya'nın Serik ilçesindeki bir düğünde, eski ilçe belediye meclis üyesi Hasan Ali Tuncer'i tabanca ile vurup, öldüren eski Serik Belediyesi Başkan Yardımcısı Ziya Yıldırım, adliyede savcılıktaki ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi hakimlik tarafından tutuklandı. Hasan Ali Tuncer'in cenazesi ise Serik'e getirilerek, ikindi vakti toprağa verildi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 taş
 20 Ağustos 2024 Salı 10:00
Bir insan bir insanı öldürecek kadar aralarında ne geçmiş olabilir. Ülke genelinde Belediyelere çeki düzen verilmesi için bir mevzuat değişikliğine gerek var.Bu kadar RANTIN döndüğü başka bir kurum veya kuruluş yok. Bakın ülkemizdeki Belediyelerin çoğu borç batağında ve icralar kapılarına dayanmış vaziyette. Her mesleğin erbabı olurken,nedense Belediye Başkanlığı yapacak olanların belirli kriterleri yok.İsteyen aday oluyor ve seçildiğinde hiç bilmediği bir konuda her şeyi ben bilirim havasında bütçeyi har vurup harman savuruyor.Sonrada Belediyenin nesi var var,nesi yok satıyor. Birde gidin bakın Belediyelere gereğinden fazla insan kaynağı boşu boşuna alınmış vaziyette. Velhasıl sorun büyük,bazen insan kendi kendine soruyor,Belediye Başkanları da Kaymakamlar gibi atama ile mi gelseler ve sadece Belediye Meclis üyeleri seçimle mi gelse diye?????

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber