Gün Haber

Antalya'da madde bağımlısı yola yatarak, trafiği kapattı

ANTALYA'da madde bağımlısı olduğu öğrenilen bir kişi, yolun ortasına yatarak, araçların geçişini engelledi.
ABONE OL
Abone Ol
Antalya'da madde bağımlısı yola yatarak, trafiği kapattı
Haberler / Antalya
19 Ağustos 2024 Pazartesi 12:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Olay, dün saat 18.00 sıralarında Muratpaşa ilçesine bağlı Gebizli Mahallesi 1118 sokak üzerinde meydana geldi. Madde bağımlısı olduğu öğrenilen 45-50 yaşlarındaki kişi, sokak üzerinde bulunan yolun ortasına yatarak, yolu trafiğe kapattı.

Bir kişinin yol üzerinde yatarak trafiği tehlikeye attığını gören sürücüler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarla bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, sokak üzerinde trafiği tehlikeye atan ve araçların geçişlerini engelleyen madde bağımlısını yol üzerinden kaldırarak, hastaneye götürdü.

Tunahan KIR/ANTALYA, (DHA) -

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 taş
 19 Ağustos 2024 Pazartesi 12:51
Memleket ne hale geldi.Bir tarafta kilolarca yakalanan uyuşturucular,bir tarafta sınırlarımızdan giren milyonlarca yabancı uyruklular.Olmaz denilen her şey oldu.Geriye doğru 15 sene önce bunlar olacak denseydi herhalde hayal gücü derdik veya olsa olsa bir film senaryosu derdik.Kısacası rüya görür gibiyiz,artık uyansak ve bu rüya gibi olanlar bitse diyeçceğiz ama görünen o ki daha sürecek gibi görünüyor.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber