Gün Haber

Serik Müftülüğü'nden iftar programı

SERİK Müftülüğü tarafından ilçede bulunan öksüz ve yetim çocuklar ile engelli çocuklar ve aileleri için iftar programı düzenlendi.
ABONE OL
Abone Ol
Serik Müftülüğü'nden iftar programı
Haberler / Antalya
7 Nisan 2023 Cuma 09:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Serik Müftülüğü bahçesinde düzenlenen iftar programına Kaymakam Cemal Şahin, kamu kurum müdürleri ve öksüz ve yetim çocuklar ile engelli çocuklar ve aileleri katıldı. Kaymakam Cemal Şahin, Ramazan ayını manevi ve güzel atmosferde geçirdiklerini belirterek, "Ramazan kardeşlik ve paylaşmak demek. Fakir ve fukaranın hakkını gözetmek demek. Beraber yaşamak demek. Umarım hepimiz bu Ramazan ayından en yüksek seviyede istifade edebiliriz" dedi.

İlçe Müftüsü İbrahim Köksal da Ramazan ayının birlik, beraberlik ve kardeşlik ayı olduğunu kaydederek, "Allah bize bu cennet vatanda huzur ve kardeşlik içerisinde yaşayabilmeyi nasip etsin" temennisinde bulundu.

SERIK MUFTULUGU TARAFINDAN ILCEDE BULUNAN OKSUZ VE YETIM COCUKLAR ILE ENGELLI COCUKLAR VE AILELERI ICIN IFTAR PROGRAMI DUZENLENDI.(FOTO:SERIK-DHA)

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber