Gün Haber

Ankara'da Antalya için liste savaşları

CHP Genel Merkezi’nde kapalı kapılar ardında milletvekili adaylarını belirleme çalışmaları sürerken, listelerle ilgili her dakika yeni bir kulis bilgisi dışarıya yansıyor.
ABONE OL
Abone Ol
Ankara'da Antalya için liste savaşları
Haberler / Antalya
6 Nisan 2023 Perşembe 19:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Çağdaş Halk Derneği Genel Başkan Yardımcı Tolgahan Erdoğan’ın attığı bir tweet Antalya’da da konuşulmaya başlandı.

O tweet şöyle:

“Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun bugün gerçekleştirdiği TDP ve DSP ziyaretinde pazarlık yapmadan ahde vefa gösteren ve adaylığına destek veren Sayın Mustafa Sarıgül’ü CHP Erzincan 1. Sıra Milletvekili Adayı, Sayın Önder Aksakal’ı da CHP Antalya Milletvekili Adayı olarak göstereceği yönünde.”

Antalyalı olan DSP genel başkanının birinci sırada aday gösterileceği bilgisi diğer aday adayları arasında yankı buldu.

Antalya’ya yansıyan ve aday adaylarının canını sıkan bir dedikoduda listenin 6. sırası için geldi. İddiaya göre, CHP 6. sırayı ise DEVA Partisi kontenjanı için ayırdı.  

Bu arada, Antalyalı bazı belediye başkanlarının CHP genel merkezindeki temasları bugün de sürdü. CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun İstanbul’daki görüşmeleri nedeniyle kapıları akşam saatlerine kadar açık tutan genel merkezdeki temaslarını sürdüren belediye başkanları istedikleri adayları listeye sokabilmek için yoğun çaba harcadı.

Bazı belediye başkanlarının, “Benim önerdiğim aday listeye girmeyecekse, şu belediye başkanının önerdiği isimde girmesin” diye genel merkez yöneticileri ile restleşmeye varan tartışmaya girdikleri ileri sürüldü.

Bu gece saat 22.00’de CHP kurmayları ile bir toplantı yapacak olan Kemal Kılıçdaroğlu listelere son şeklini verecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 ne yaparsa boş
 7 Nisan 2023 Cuma 13:28
Ne yaparsa yapsınlar Boş, Halk Pkk ıle iş yapanlara oy vermez sandıga gıtmez Bu chp lı olsa oncelık vatansa gerısı dusunulemez!
 akdeniz
 7 Nisan 2023 Cuma 11:46
Aslında Kemal KILIÇDAROĞLU Belediye Başkanlarının önerdiği isimleri vekil yapmamalıdır.Binlerce üyenin iradesini yok say ve 3,5 Başkan at oynatsın.Olacak iş değil,Belediye Başkanları hem Belediyeleri,hem de örgütleri yönetiyor pozisyonda olmaları anlaşılır gibi değil.
 TANJU
 7 Nisan 2023 Cuma 11:44
DSP ŞUAN KOLTUK SEVDASINDA KİM DAHA İYİ TEKLİF VERİRSE ONA GİDİCEK VATAN MİLLET DIŞ GÜÇLER FALAN FİLAN HİKAYE EÇEVİTİN KEMİKLERİ SIZLIYOR.
 taş
 7 Nisan 2023 Cuma 11:34
Mesele şunun veya bunun Milletvekili olması değil.Mesele 13'ncü Cumhurbaşkanlığı seçiminin kazanılması,o nedenle Genel Başkanın elinin rahat olması gerekir.Bu seçimde yüzde 1'in çok önemi var,onun içindir ki destekleyen herkese ihtiyaç var.Sistem değiştikten sonra ki il seçimde yapılacak ön seçime herkes hazırlansın,o zaman üyenin önüne çıkar ve yarışırsınız.Şimdi fedakarlık zamanı,sonra BELEDİYE BAŞKANLARINADA ne oluyor ki meclise 1'er vekil sokmanın peşindeler.Peki Antalya'da 1 Büyükşehir Başkanı ve 5 İlçe Başkanı var,bunlar 1'er vekil yazdıracaklar ise eder 6 vekil,zaten çıkacak olanda 6 vekil olacağına göre,oy verecek seçmenin hiç mi takdiri olmayacak.Belediye Başkanları önceleri sorumlu oldukları yöreleri yönetsinler,sonra ellerini örgütlerden çeksinler diyeceğim ama maalesef.Şimdi birde vekil seçsinler,geriye ne kaldı,yaz geliyor Konyaaltı sahilinde kumda güzel,o zaman kumda oynasınlar yüzsünler.İnsan biraz utanır diyeceğim ama,yüz göne dönünce ne deseniz boş.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber