Gün Haber

Semih Esen'e korona şüphesiyle evde izolasyon

Antalya’nın Konyaaltı Belediye Başkanı Av. Semih Esen, başkan yardımcısı Şevket Korkut ve özel kalem müdürü koronavirüs şüphesiyle evlerinde kendilerini izole etti.
ABONE OL
Abone Ol
Semih Esen'e korona şüphesiyle evde izolasyon
Haberler / Antalya
14 Ağustos 2020 Cuma 11:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Gün Haber’in edindiği bilgiye göre, Konyaaltı Belediye Başkan Yardımcısı Şevket Korkut’a 3 gün önce ziyarete gelip görüşme yapan bir kişinin daha sonra yaptırdığı koronavirüs testi pozitif çıktı. Yurtdışına gitmek için test yaptıran bu kişinin durumu Şevket Korkut’a bildirilmesi üzerine, kendisiyle sürekli temasta olan Başkan Semih Esen ve özel kalem müdürü de evlerinde kendilerini bir hafta izole etme kararı aldı.

Başkan Yardımcısı Korkut’un testi nefatif çıkarken, başkan görüşme yapan kişiyle direkt temasta olmadığı için test yaptırmadı.

CHP’li Belediye Başkanı Esen, Gün Haber’e, “Tedbir amaçlı evdeyiz. Kimseyle temas etmeme dönemine girdik. Biz zincirin üçüncü halkasıyız ama yine de kendimizi bir haftalığına izole etme kararı aldık” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber