Gün Haber

Antalya OSB'de fabrika yangını...

Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bir fabrikada akşam saatlerinde yangın çıktı. Başkan Ali Bahar yangın bölgesinde çalışmaları yakından takip ediyor.
ABONE OL
Abone Ol
Antalya OSB'de fabrika yangını...
Haberler / Antalya
13 Ağustos 2020 Perşembe 21:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Antalya OSB 1'inci Kısım'da bulunan Doğal Gübre Kimyasalları Fabrikası'nda, saat 19.30 sıralarında yangın çıktı. Dumanı ve alevleri görenlerin ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiyenin müdahalesi sonucu yangın, kısa sürede söndürüldü. Ölen ya da yaralanan olmazken, fabrikada hasar oluştu. Polis, olası tehlikelere karşı kimseyi bölgeye yaklaştırmıyor.

ANTALYA OSB'DEKI BIR KIMYA FABRIKASINDA MEYDANA GELEN PATLAMADA CIKAN YANGIN KISA SUREDE SONDURULDU. (FOTO: ANTALYA-DHA)

BAŞKAN ALİ BAHAR OLAY BÖLGESİNDE

Olay yerinde bulunan Antalya OSB Başkanı Ali Bahar'ın verdiği bilgiye göre, yangın büyükşehir ve organize sanayinin itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı. Bahar, 'Yangında ölü ve yaralımız yok. Anında müdahale edildiği için yangın başka bir fabrikaya sıçramadı. Patlama da olmadı. Şu anda soğutma çalışmaları devam ediyor" dedi,

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber