Gün Haber

Şehitler için mevlit okutuldu

BURDUR'da şehitler için mevlit okutuldu ve helva dağıtıldı.
ABONE OL
Abone Ol
Şehitler için mevlit okutuldu
Haberler / BURDUR
3 Mart 2020 Salı 16:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Burdur Belediyesi öğle namazından önce salı pazarında şehitler için helva dağıttı, Pazar Camii'nde ise Kur'an-ı Kerim, mevlit ve ilahiler okundu.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, "Bahar Kalkanı harekatında ve sınırımız ötesinde nerede Mehmetçiğimiz varsa Allah onlara güç kuvvet versin, esirgesin ve sağ salim sevenlerine kavuşmayı kısmet etsin. Geçen hafta İdlib'de kaybettiğimiz şehitlerimiz için, belki onların buna ihtiyacı yok ama onları anma adına mevlidi şerif okutarak, helva dağıtıyoruz. İnandığımız kutsal kitabımızda Bakara suresinin 154'üncü ayetinde şehitler için 'Allah yolunda öldürülenler ölü değillerdir, onlar diridir der yüce yaradan' bizim yapacağımız hiçbir hayra ihtiyaçları yok. Onlar Allah katında en kıymetli makamdalar. Bu vatan için kanını canını dökmüş evlatlarımızın hatırlanması için bir nebze olsun bu hissiyatı, maneviyatı hissedebilmek için buradayız. Allah dualarımızı kabul etsin, Allah Mehmetçiğimizin yanında olsun. Ülkemizin her noktasında sınır boylarında bizler için mücadele eden vatan evlatlarını Allah esirgesin. Allah kabul etsin" dedi.

BURDUR'DA SEHITLER ICIN MEVLIT OKUTULDU VE HELVA DAGITILDI.(FOTO:BURDUR-DHA)

BURDUR'DA SEHITLER ICIN MEVLIT OKUTULDU VE HELVA DAGITILDI. (ALI ORHUN ERCENGIZ) (FOTO:BURDUR-DHA)

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber