Gün Haber

Saç uzatan şampuan

Saçların sağlıklı uzamasında çeşitli faktörler rol oynar. Boya, çok fazla taramak, sıcaklığa maruz kalma gibi etkenler saçların kırılmasına ve güçsüzleşmesine yol açar, saçın sağlıklı uzamasının önüne geçer.
ABONE OL
Abone Ol
Saç uzatan şampuan
Haberler / GÜN'ün ürünü
28 Ocak 2021 Perşembe 17:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Saçların her ay yarım santim kestirilmesi, kırık saç uçlarının giderilmesini ve bu sayede saçların hem daha güzel görünmesini, hem de sağlıklı uzamasını sağlar. Ayrıca saçlar gevşek şekilde toplanmalı, çok sıkı toplanmamalı. Tüm bu ipuçlarının yanında saçın ihtiyaç duyduğu bakımlar ve bitkisel formüller de vardır. Saçların en sağlıklı biçimde uzaması için saçın dışarıdan beslenmesi gerekir.

Restorex saç uzatan şampuan içerisinde bulunan phytosterol formülü sayesinde saçların güçlenmesini sağlar. Hızlı saç uzatan şampuan içerisinde bulunan bitkisel formüller sayesinde hızlı ve sağlıklı saç uzamasına imkân tanır. Phytosterol bitkisel formüllü saç uzatan şampuan saç uzamasını sağlayan hücreleri uyandırır, saçın ve saç derisinin sağlıklı kalmasını sağlar ve saçların sağlıklı uzamasına yardımcı olur. Beslenme de saç uzamasında önemli bir etkendir, omega-3 içeren besinler saçların uzaması için kaynak oluşturur fakat saçların dışarıdan da beslenmesi gerekir. Uzamanın sağlıklı gerçekleşmesi için saçın bakımı aksatılmamalı, düzenli olarak yapılmalıdır. Saç uzaması yeterli değil, saçların sağlıklı uzaması gerekir.

Restorex saç uzatan şampuan her saçın ihtiyaç duyduğu özel formülleri içerisinde barındırır. Güzelliğin, kendini güzel hissetmenin başında saçların güzel görünmesi gelir. Saçların sağlıklı görünümden uzak olması gözle görülebilir. Parlaklığını yitiren saçlar, hasar görmüş ve yıpranmış saçlar, kepek oluşumu gibi gözle görünür etkenlere dikkat edilmelidir. Saçlar ince telli ve boyalı ise her zaman dökülmeye meyillidir. Doğru ürünlerin tercih edilmemesi dökülmeyi tetiklerken, doğru bakım ürünlerinin tercih edilmesi dökülmeyi azaltıp saç hücrelerinin canlanmasını sağlayarak saçların uzamasının önünü açabilir.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber