Gün Haber

Doğum Odası Süsleme

Uzun bir bekleyişten sonra doğuma az bir zaman kaldığında artık telaş son noktaya çıkmaya başlar.
ABONE OL
Abone Ol
Doğum Odası Süsleme
Haberler / GÜN'ün ürünü
11 Nisan 2019 Perşembe 14:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Özellikle günümüzde anne adayları bebeklerini dünyaya getirdikleri zaman güzel bir mekan hazırlamak isterler ve doğum odası süsleme malzemeleri ve dekoratif fikirlere ihtiyaç duyarlar.

Doğum Odası Süslemek Neden Önemli?

Annenin psikolojisi ve bebek geldiği zaman sevdikleri ile bebek odasının daha hoş bir görünümde misafirleri karşılaması için süsleme malzemelerine ihtiyaç duyulmaktadır. Sizler için en güzel doğum odası süsleme fikirlerini derledik. Evinizde ya da hastanede gerçekleşecek bir doğum için etrafın size ve bebeğinize vereceği pozitif enerji oldukça önemlidir. Bu nedenle sizi en iyi yansıtacak ve en rahat ettirecek fikirlerle süslenmiş bir doğum odası hazırlığı son derece önemlidir.

Evde Gerçekleşecek Doğum İçin Süsleme Nasıl Olmalıdır?

Son zamanlarda evde gerçekleşen doğumlar çok gözde bir durum oluşturdu. Özellikle suda doğum gibi nefes egzersizleri ile gerçekleşen doğum yöntemleri de bunlar arasında yer alır. Bundan dolayı evde doğum odaları hazırlanıyor ve bu odaların süslenmesi de gerçekleşiyor. Doğum odası süsleme alanında en çok tercih edilenler genellikle güzel kokulu çiçekler ve hoş kokulu mumlar olmaktadır. Yanan mumlar etrafa hem huzur katar hem de anne adayını çok rahatlatır. Ayrıca ortamın havasını yumuşatır ve stresi azaltır. Hamilelik fotoğrafları, tütsüler ve anne adayının keyif alabileceği süs eşyaları veya dekoratif aksesuarlar da bu odada yer alabilirler.

Hastanede Gerçekleşecek Doğum İçin Süsleme Nasıl Olmalıdır?

Hastane odası süslemesi evde doğum odası süslemesinden tamamen farklı olmalıdır. Mesela hastane odasında birçok misafir sizi ve bebeği görmeye gelecektir. Süsleme yapılırken hem anne ve çocuk için yapılan süslemeler hem de gelen konuklar için görsel anlamda yapılan süsleme olmalıdır. Genelde her iki şekil de düşünülür. Misafirler için ikram ve sunum ön planda olur. İkram masasında lohusa şerbeti sunumu için süslenmiş bardaklar ve şerbeti koyacağınız sürahi, ikramlık kurabiyeler veya şekerleme külahları yer alır. Ayrıca hamilelik anlarını yansıtan fotoğraflar ve gelen misafirlere sunulan minik hediye seçenekleri de yer alır. Bebek yatağı ve takı yastığı özenle hazırlanır. Saten ve kurdelelerle süslenir. Tabii ilk etapta oda kapısına güzel bir kapı süsü asılır. Genellikle hoş geldin bebek yazıları ve bebeğinize verdiğiniz isimle düzenlenmiş bir süs olur. Renk seçeneği de cinsiyete göre mavi veya pembe olarak belirlenir.

Tüm süslemelerimiz için; https://www.susle.com.tr/

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber