Gün Haber

Özcan Deniz'in ailesi için aldığı villalarda 'emlakçı' yarışı

Özcan Deniz'in eşi Samar Dadgar ile görümcesi Yurda Deniz arasındaki kavga, Deniz Ailesi'nde gerginliğe yol açtı. Özcan Deniz'in sert açıklamalarda bulunması ailesiyle arasını açarken, emlakçılar bu krizi fırsata çevirip, Özcan Deniz'in evlerini kiralamak veya satmak için iletişime geçti.
ABONE OL
Abone Ol
Özcan Deniz'in ailesi için aldığı villalarda 'emlakçı' yarışı
Haberler / Türkiye
12 Eylül 2024 Perşembe 08:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Özcan Deniz’in eşi Samar Dadgar ile yaşadığı sorunlar, aile içindeki çatışmayı derinleştirdi. Özcan Deniz, karısını destekleyerek ailesiyle bağlarını kopardığını açıkladı. Sabah gazetesinden Ömer Karahan'ın haberine göre, Deniz’in iki yıl önce Zekeriyaköy’de 120 milyon liraya satın aldığı, geniş bahçeli ve havuzlu dört villalık sitedeki emlakçılar, aile krizini fırsat bilip villaların satışını veya kiralanmasını sağlamak için yarışıyor. Özcan Deniz'in 2022 dört villalık sitesinde; 3 katlı villalar, geniş bahçe ve havuz bulunuyor. Özcan Deniz’in bu konuda vereceği karar ise merakla bekleniyor.

Özcan Deniz'in ailesi için aldığı villalarda 'emlakçı' yarışı - Resim : 1

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber