Gün Haber

Müge Anlı'ya katıldı, sevgilisiyle karısını aradı

Karısını aramak için Müge Anlı'ya başvuran Abdülhalim Eliş, programa 'Arkadaşım' diyerek getirdiği sevgilisiyle katıldı. Kadınlarla para ve et gibi yiyecekler karşılığı birlikte olduğu ortaya çıktı. Başta karısına yalvaran adamın, 'arkadaşım' dediği kadına 'Seviyorum' sözleri hayrete düşürdü.
ABONE OL
Abone Ol
Müge Anlı'ya katıldı, sevgilisiyle karısını aradı
Haberler / Türkiye
11 Eylül 2024 Çarşamba 16:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Leyla Eliş isimli karısının evden kaçtığını öne süren Abdülhalim Eliş isimli kişi, Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurarak yardım istedi. "Arkadaşım" diyerek programa getirdiği kadınla karısını arayan adamla ilgili şoke eden iddialar ortaya atıldı. Başta "Karıcım, Seher benim arkadaşım, sadece seni seviyorum, ölünceye dek başkası olmayacak" diyen Abdülhalim, programda fikir değiştirerek 'arkadaşım' dediği Seher'e "Ben aşkımla evleneceğim, bu saatten sonra karım yok" şeklinde konuştu. O anlarda stüdyodakiler şaşkına döndü.

Öte yandan Abdulhalim'in, sosyal medyada tanıştığı kadınlarla et gibi yiyecekler karşılığında birlikte olduğu, paranın yanı sıra faturalarının ödenmesi konusunda da destek aldığı iddiaları ortalığı karıştırdı. 7 ay önce Seher ile tanıştığını ifade eden Abdulhalim, "Ben izin günlerimde kadınlarla buluşup para alıyordum, eşim de buna razıydı" ifadelerini kullanarak ikinci bir şok daha yaşattı. Emirtan isimli sosyal medya hesabı o anları derledi.

(Odatv.com)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber