Gün Haber

Ölümünden sonra boşanan kadının zaferi...

İzmir'in Dikili ilçesinde ayrılmak istediği eşi 47 yaşındaki Hüseyin C. tarafından 23 yerinden bıçaklanarak öldürülen 40 yaşındaki Selma C., kızının davaya müdahil olması sayesinde öldükten sonra boşandı.
ABONE OL
Abone Ol
Ölümünden sonra boşanan kadının zaferi...
Haberler / Türkiye
12 Ocak 2012 Perşembe 11:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Adını bile anmak istemediği babasını, annesini, mirastan pay almak için öldürdüğünü öne süren Hayriye Pınar C., “Amacım ‘Baba’ bile demek istemediğim kişinin ceza almasıdır. Tek dileğim budur” dedi. 


Dikili Asliye Hukuk Mahkemesi davalı Hüseyin D.’nin olayda tam ve ağır kusurlu olduğunu belirtip yasal mirastan pay alamayacağına, davayı sürdüren kızı 23 yaşındaki Hayriye Pınar C.’nin ise yasal mirascı olduğuna karar verdi. Ayrıca diğer iki çocuğun velayetini babaya vermeyip vasi tayin edilmesine karar verip davayı bitirdi. 




‘Ben bir bayrak açtım’

Dikili’deki evin ipoteğini toplanan paralarla kaldırdığını belirten Hayriye Pınar C., “Bundan sonra tek hedefim yarım bıraktığım üniversiteyi okumak, iki kardeşimi de en iyi şekilde yetiştirmek olacak. Ben bir bayrak açtım. Bundan sonra Selma C.’ler, Ayşe Paşalı’lar ölmesin. Annemin tek isteği şiddet gördüğü eşinden ayrılmaktı. Bizim için mücadele eden annemiz bunun bedelini hayatıyla ödedi” dedi. Hayriye Pınar C. babasına, devam eden cinayet davasında da en ağır cezanın verilmesini istedi. (İZMİR-dha)

  Haberin Videosu

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber