Gün Haber

Neredesin Akdeniz EDAŞ?

Antalya Kepez’den bir vatandaşın WhatsApp hattımıza attığı bir ihbarı araştırdık. Vatandaş, Akdeniz EDAŞ’ın seçim döneminde yaptığı hummalı çalışmayı, oyların sandığa atıldığı günün akşamında bıraktığını ve bir daha o alana dönmediğini yazmış.
ABONE OL
Abone Ol
Neredesin Akdeniz EDAŞ?
Haberler / Antalya
29 Ağustos 2023 Salı 09:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Mesut GÜRKAN yazdı

Bu ihbar üzerine vatandaşın verdiği adrese gittik. Yer; Şehir Hastanesi’nden Varsak ana trafoya inen yol. Kepez Belediyesi, hastaneye giden tüm yolları açmış, kendi üzerine düşen görevi yapmış. Ancak, Akdeniz EDAŞ, seçim öncesi tatil ve mesai saati gözetmeksizin yaptığı çalışmaları 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçiminde sandığa son oy atılır atılmaz bırakmış. Gidiş o gidiş… Aradan geçen 3 ayda bir daha buraya uğramamış.

Direkler için atılan beton bloklar duruyor. Her biri servet değerinde direkler yol kenarlarında korunaksız, sahipsiz... Biri çalıp götürse kimsenin ruhu duymaz.

Yerleştirilen büyük ve küçük trafoların içi ya yapılmamış veya hırsızlar tarafından açılarak içlerindeki malzemeler çalınmış.

Akdeniz EDAŞ’ın kablo döşeme çalışmaları sırasında açtığı çukurlar yüzünden Kepez Belediyesi’nin açtığı yollar bozulmuş. Belediye bugünlerde bozular yolları onarmaya çalışıyor.

Bölgede oturan vatandaşlar görüştüm. Burada yarım kalan çalışmanın Akdeniz EDAŞ tarafından bir an önce bitirilmesini bekliyor.

Ekim ayında açılması planlanan Şehir Hastanesi’ne giden yolların bu şekilde olması hoş değil.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber