Gün Haber

Musk'tan X TV: Televizyonlarda yeni dönem

X, televizyon dünyasına adım atarak dijital platformlar arasına katıldı. Kullanıcılar, Android TV'lerde beta olarak sunulan X TV uygulamasıyla, takip ettikleri içerikleri TV ekranından izleyebilecek ve SpaceX gibi canlı yayınlara erişebilecek.
ABONE OL
Abone Ol
Musk'tan X TV: Televizyonlarda yeni dönem
Haberler / Dünya
4 Eylül 2024 Çarşamba 14:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Elon Musk’ın liderliğinde büyük değişimler geçiren X (eski adıyla Twitter), televizyon dünyasına adım attı. Netflix ve benzeri dijital platformların arasına katılan X, artık TV uygulamasıyla kullanıcılarına hizmet sunacak. X TV uygulamasının beta sürümü, Android TV’ler için yayınlanmış durumda. İlk etapta LG, Amazon Fire TV ve Google TV cihazlarına yüklenebilen bu uygulamadan yararlanabilmek için kullanıcıların X hesaplarına giriş yapmaları gerekecek.

Google Play Store'da yer alan açıklamaya göre, "X uygulaması, televizyonunuzda herkesin erişebileceği güvenilir küresel bir dijital şehir meydanı olarak tasarlandı. Oturma odanıza benzersiz ve ilgi çekici içerikler getirerek, X dünyasını yeni bir deneyimle keşfetmenizi sağlıyor." ifadesi kullanıldı.

Paylaşılan ilk ekran görüntülerine bakıldığında, X TV uygulamasında kullanıcıların, takip ettikleri hesaplardan video içeriklerine erişebileceği, SpaceX’in uydu ve uzay çalışmaları gibi heyecan verici canlı yayınları izleyebileceği ve spor karşılaşmaları gibi özel etkinliklere anında ulaşabileceği görülüyor. Bu yeni adım, X’in dijital dünyada varlığını daha da güçlendireceğe benziyor.

Musk'tan X TV: Televizyonlarda yeni dönem - Resim : 1

(Odatv.com)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber